Övning ger Livsglädje!


En tanke som du tänker regelbundet blir så att säga inpräntad i din hjärna och kan till slut ske per automatik. Är tanken en konstruktiv så att den gynnar dig så är det suveränt men är tanken en negativ som nervärderar dig själv och begränsar dig så är det mindre bra. Tack och lov så går det att ändra sina tankar genom att träna upp positiva tankar som man vill ha och som man önskar ska gå automatiskt. Vill du lära dig hur?

Allt som du uppfattar runt om dig tolkar hjärnan utifrån tidigare erfarenheter och ”gamla” sanningar. Och det sker helt automatiskt och för det mesta utan din medvetenhet. Hjärnan drar slutsatser som i sin tur skapar känslor som i sin tur styr ditt beteende. Är det en positiv tanke som aktiveras så är det bara bra men är det en negativ tanke som aktiveras så är det inte lika roligt. Men med en ökad medvetenhet så kan man öva upp hjärnan att i större utsträckning aktivera positiva tankar som gynnar dig.

Det kan ju kännas som en omöjlig uppgift om dessa tankar snurrar utan din medvetenhet men det finns ett sinnrikt verktyg som berättar för dig om du har negativa eller positiva tankar och det är dina känslor. Har du en positiv känsla så har du positiva tankar och tvärtom.

Lycka!

Lycka!

Och genom att öva hjärnan så att den mer och mer skapar automatiska, positiva tankar så förbättrar du din livskvalitet på alla områden.

Vill du också lära dig hur du kan använda dina tankar till att förbättra olika områden i ditt liv? Då rekommenderar jag min bok: ”Bli en stjärna på att tänka – Så skapar du tankar som gynnar dig” för där får du lära dig mer om hur sambandet ser ut mellan våra tankar och hur vårt liv ser ut. Du får också massor med tips och förslag på hur du kan byta ut negativa tankar mot positiva.

Vill du istället få konkreta verktyg som på djupet hjälper dig att nå andra resultat i ditt liv så rekommenderar jag min E-kurs: ”Skapa tankar som gynnar dig”. I kursen så får du övningar och verktyg för att ta fram exakt vilka tankemönster du har som sabbar för dig och hur du gör för att byta ut dessa mot nya tankemönster som istället låser upp dörren. Det kan gälla arbete, kärlek, familj, ekonomi, självkänsla eller något annat område som du inte är nöjd med. Efter kursen så kan du använda verktygen till andra områden i ditt liv så att du får det liv som du förtjänar och vill ha.

E-kursen finns i 2 varianter:

799:- kostar E-kursen med support från mig under 7 veckor i en grupp på Facebook. Nästa kurstillfälle startar den 27 mars. Läs mer HÄR.

399:- kostar samma E-kurs utan support och den kursen kan du gå med start när som helst. Läs mer HÄR!

You Rock!!!

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *