Är du för gammal för att lära dig sitta? 1 kommentar


Här kommer en härlig solskenshistoria. Det går inte att lära gamla hundar att sitta, ett välkänt ordspråk som många gärna använder som ”ursäkt” för att slippa utvecklas. Du känner säkert någon som använt uttrycket. Men följande rader sätter det ordspråket i tvivelaktig dager.

Jag älskar solskenshistorier för de är så inspirerande, glädjegivande och peppande så jag blev så glad när jag fick nedanstående rader från en deltagare på min E-kurs: Skapa tankar som gynnar dig.

Love

Foto: Anneli Särnblad

En solskenshistoria!
Jag har en längre tid delat en hel del av Cecilias material och artiklar från hennes blogg till min mamma.
Mamma är 70 år, har haft ett ganska svårt liv med en tuff uppväxt och traumatiska händelser. Det har helt naturligt lämnat ärr och en ganska negativ livssyn med enormt dåligt självförtroende och självkänsla som följd.
Vi har haft långa ”coachande” samtal, jag har gett henne övningar (både mina egna och från Cecilias material. Och hon prenumererar numer på Cissis nyhetsbrev. När jag fick möjlighet att gå den här kursen har jag diskuterat en del av frågorna i den med henne.

Mamma har gjort ett enormt arbete och har med hjälp av detta ändrat sitt sätt att tänka och agera i livet. Detta har gett fantastiska resultat! För två veckor sedan träffade hon sin stora kärlek och VÅGADE släppa in honom i sitt liv!

Med det vill jag säga att det är aldrig försent att skapa ett lyckligt liv!

Kram på er alla!

Vill du ha tips som förgyller din vardag så kan du hämta 101 tips alldeles gratis HÄR.
Du kan läsa mer om mina böcker och E-kurser i butiken som du hittar HÄR.

 

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Är du för gammal för att lära dig sitta?