rädda äktenskap


3 relationstips

Attraktionslagen säger att lika attraherar lika så det är väldigt viktigt att du fokuserar på det du önskar. När det gäller relationer så tenderar de allra flesta att fokusera på sin partners brister och på det som gör en irriterad. På det sättet så attraherar du mer av det som irriterar dig och er relation försämras mer och mer.

3 tips för att attrahera en bättre relation

 

1 Positivt fokus

Vad är det hos din partner som du älskar så mycket? Vad är du stolt över hos din partner? Vad uppskattar du hos din partner? Släpp alla hämningar och skriv en så lång lista du bara kan med alla härligheter som du ser hos din partner. Som hjälp så kan du tänka dig tillbaka i tiden och komma ihåg vad det var som fick dig att bli galet förälskad.

2 Bli mer av dig

När en relation försämras så upplever många att de saknar olika saker såsom kärlek, uppskattning, kramar, närhet etc. Det vanliga är då att antingen börja ”klänga” och dra i sin partner eller att anklaga sin partner. Inget av de sätten fungerar dock eftersom du då har fokus på brist och det är också det du attraherar mer av. Men hur ska du göra då för att få din partner att visa sin kärlek? Du måste helt enkelt bli den personen som din partner vill krama, älska och uppskatta. Du måste bli mer av den personen som din partner blev kär i. Och det handlar inte om att du ska göra dig till, foga dig, anpassa dig, smöra eller på annat sätt göra avkall på dig själv utan det handlar bara om att du ska vara mer av den du verkligen är. Plocka fram ditt sanna jag, det jag som din partner blev kär i.

3 Minska negativt fokus

Säg inget negativt alls till eller om din partner. Beklaga dig inte till någon om att du är missnöjd med relationen. Om någon frågar så säger du att det går åt rätt håll. Du ska alltså ägna så lite fokus som möjligt på det som är mindre bra i er relation. Så fort du känner dig irriterad eller störd på din partner så gå undan en stund och gör något annat. 

Lever du i en relation som du vill förbättra eller är du singel och söker en relation så kan du läsa mer om den onlinekurs om Attraktionslagen & Kärlek som startar den 20 november. Du hittar den HÄR.


Hjälp!!! Han älskar mig inte längre! 1 kommentar

Många som kommer till mig och vill ha relationscoachning har just den känslan, att deras partner inte älskar dom längre. Ofta visar det sig vara ett resultat av bristande kommunikation. Alla tycker att dom är väldigt tydliga i sitt sätt att kommunicera men när jag frågar exakt hur dom har uttryckt sig så visar det sig att det alltid har funnits massor med utrymme till olika tolkningar av det som sagts.

Du & Jag = Sant!

Jag har skrivit en E-bok om relationer som heter ”Du & Jag = Sant!” där jag bland annat tar upp hur man kan bli ännu tydligare i sin kommunikation och jag visar också på olika exempel på hur missförstånd uppstår fast man tycker att man är tydlig.

I boken tipsar jag om hur du ökar din självkänsla, hanterar din svartsjuka, lyssnar aktivt på din partner och hur ni får tillbaka gnistan igen.

Boken är skriven för dig som vill förändra, förbättra eller rädda en relation och nu kan den bli din. Du köper den HÄR.

 

Har du några frågor så får du gärna maila mig HÄR!