relation


3 relationstips

Attraktionslagen säger att lika attraherar lika så det är väldigt viktigt att du fokuserar på det du önskar. När det gäller relationer så tenderar de allra flesta att fokusera på sin partners brister och på det som gör en irriterad. På det sättet så attraherar du mer av det som irriterar dig och er relation försämras mer och mer.

3 tips för att attrahera en bättre relation

 

1 Positivt fokus

Vad är det hos din partner som du älskar så mycket? Vad är du stolt över hos din partner? Vad uppskattar du hos din partner? Släpp alla hämningar och skriv en så lång lista du bara kan med alla härligheter som du ser hos din partner. Som hjälp så kan du tänka dig tillbaka i tiden och komma ihåg vad det var som fick dig att bli galet förälskad.

2 Bli mer av dig

När en relation försämras så upplever många att de saknar olika saker såsom kärlek, uppskattning, kramar, närhet etc. Det vanliga är då att antingen börja ”klänga” och dra i sin partner eller att anklaga sin partner. Inget av de sätten fungerar dock eftersom du då har fokus på brist och det är också det du attraherar mer av. Men hur ska du göra då för att få din partner att visa sin kärlek? Du måste helt enkelt bli den personen som din partner vill krama, älska och uppskatta. Du måste bli mer av den personen som din partner blev kär i. Och det handlar inte om att du ska göra dig till, foga dig, anpassa dig, smöra eller på annat sätt göra avkall på dig själv utan det handlar bara om att du ska vara mer av den du verkligen är. Plocka fram ditt sanna jag, det jag som din partner blev kär i.

3 Minska negativt fokus

Säg inget negativt alls till eller om din partner. Beklaga dig inte till någon om att du är missnöjd med relationen. Om någon frågar så säger du att det går åt rätt håll. Du ska alltså ägna så lite fokus som möjligt på det som är mindre bra i er relation. Så fort du känner dig irriterad eller störd på din partner så gå undan en stund och gör något annat. 

Lever du i en relation som du vill förbättra eller är du singel och söker en relation så kan du läsa mer om den onlinekurs om Attraktionslagen & Kärlek som startar den 20 november. Du hittar den HÄR.


Får du inte Attraktionslagen att fungera?

När Attraktionslagen inte fungerar för dig så kanske du känner dig besviken och frustrerad och du blir ännu mer missnöjd med ditt liv. Men eftersom det du tänker och det du känner attraherar så drar du bara till dig ännu mer besvikelse, frustration och missnöje.

Det blir som en ond cirkel som snurrar på och du vet inte hur du ska ta dig ur den.

(mer …)


Rädda relationen 4 kommentarer

Hallå alla Härliga!

Omfamna glädjen

Omfamna glädjen

Charmiga måndag är äntligen här med nya äventyr. Helgen har varit så fantastiskt härlig och började i fredags med att vår 11-åriga dotter hade 3 kompisar som sov över här hemma så det var fullt ös. Jag tycker det är så kul när hon har sina vänner här hemma för det är så härligt att höra deras glädje. Och jag är så tacksam över att hon har så fina vänner som hon har. Och vi föräldrar till tjejerna har bra kontakt och vi har även ungefär samma värderingar och åsikter när det kommer till regler och uppfostran vilket är väldigt skönt.

Just nu så är det relationstema här på bloggen och jag märker att det blivit väldigt populärt för jag får många mail från människor som vill ha hjälp med sina relationer. Jag tror det till viss del beror på att de vill att relationen ska vara bra till julledigheten. Och de som inte tycker att de har råd att anlita mig som relationscoach får rekommendationen att köpa mitt coachingverktyg för relationer som innehåller allt de behöver för att framgångsrikt skapa den relation de så hett längtar efter. Så i dagens inlägg kommer en övning från coachingverktyget. Och i kväll presenteras Veckans Storlänkare som ni kan läsa mer om HÄR. (mer …)


Din guide för att rädda äktenskapet

Nu firar vi!

Nu firar vi!

Äntligen, äntligen, äntligen är den här! För bara några timmar sedan så släpptes mitt senaste verktyg som är en coachingguide för dig som vill rädda din relation. Och hör och häpna!!! Det är redan 11 stycken som har signat upp sig!!! Jag är så glad över att jag fick den här idén för jag vet att det finns så många som lever i relationer som gör dem olyckliga. Jag vet att det är så många som känner sig vilsna, maktlösa och inte vet hur de ska bära sig åt för att skapa en relation som de älskar och de känner att de har verkligen provat allt men ingenting fungerar. Jag får många mail från både män och kvinnor som vill ha min hjälp och jag har märkt att det finns de som känner att de inte har råd att anlita mig eller någon annan för att få hjälp. Men med 365 dagar KR så ger jag fler möjligheten att rädda sin relation eftersom det bara kostar 1:-/dag, totalt 365:- och med tanke på att det redan är 11 som signat upp sig så verkar det som att det här verktyget var efterlängtat.

Jag är så glad över att jag på det här sättet kan hjälpa fler att skapa den relation de så gärna vill ha. Jag tror så starkt på kärleken och relationer men jag vet att det inte alltid är så lätt att faktiskt veta hur man gör för att det ska fungera. Men jag har utformat många olika verktyg under mina år som coach och också genom saker jag lärt mig av mina egna relationer. Och jag har märkt att verktygen verkligen fungerar och det är många relationer som räddats tack vare dessa verktyg. (mer …)


Så får du kärlek och uppskattning

365 dagar krEn vanlig orsak till en grumlig kärleksbägare är missförstånd som beror på otydlig, bristande kommunikation. Det märker jag ofta när jag coachar klienter i relationsfrågor. Och kommunikation är en av de saker som finns med i mitt nya verktyg som jag släpper nästa vecka. Jag skrev om det i mitt förra inlägg och verktyget heter 365 dagar KR – Din guide till en kärleksfull relation. Verktyget består av 365 mail där du får ett mail varje dag  under 1 års tid. Mailen består av tips, råd, övningar, berättelser och påminnelser som hjälper dig och din partner att hitta fram till en relation som är levande, kärleksfull, glädjefylld, givande och helt enkelt underbar. I det här inlägget delar jag med mig av en berättelse som kommer finnas med i 365 dagar KR. (mer …)