Får du inte Attraktionslagen att fungera?


När Attraktionslagen inte fungerar för dig så kanske du känner dig besviken och frustrerad och du blir ännu mer missnöjd med ditt liv. Men eftersom det du tänker och det du känner attraherar så drar du bara till dig ännu mer besvikelse, frustration och missnöje.

Det blir som en ond cirkel som snurrar på och du vet inte hur du ska ta dig ur den.

Så du fortsätter fokusera på det du vill ha i ditt liv – en kärleksfull relation, en större bostad, mer pengar – men du ser ständiga påminnelser på det du inte vill ha i ditt liv, ensamma kvällar, en sliten för liten bostad och en hög med räkningar. Och det är där problemet ligger.

Attraktionslagen och jag

Jag vill poängtera att Attraktionslagen fungerar hela tiden men när vi inte lyckas attrahera det vi önskar så tror vi att den inte fungerar eftersom vi bara får mer av det vi inte vill ha så jag hoppas att det här inlägget förklarar för dig hur det fungerar och hur du kan göra för att attrahera det du önskar.

Anledningen till att du inte attraherar det du önskar är att du fyller dina tankar med det du inte önskar. Du fortsätter att känna dig olycklig när du betraktar de saker som du vill förändra i ditt liv.

Du kan visualisera dig blå, du kan älta affirmationer, använda dig av varenda teknik du kan hitta men om du fortsätter fokusera på det  du är missnöjd med så är det ett slöseri med din tid.

Om du fortsätter att fokusera på att du inte har den relation du önskar så skapar du mer av att inte ha den relation som du önskar. Om du fortsätter att fokusera på hur missnöjd du är med din bostad desto mer missnöje kring ditt boende skapar du. Om du foksuerar på din oro för att inte kunna betala dina räkningar desto mer brist på pengar attraherar du. Så istället för att attrahera det du önskar så attraherar du mer av det du inte önskar.

Attraktionslagen har en uppgift och det är att matcha vibrationer. Så när du foksuerar på det du är missnöjd med så har du en vibration som motsvarar det du inte önskar och det är den vibrationen som Attraktionslagen svarar på. Attraktionslagen levererar sådant som matchar din vibration oavsett om det är sådant du önskar eller inte önskar. Attraktionslagen dömer eller värderar inte utan den bara matchar vibrationer. Så, som du ser så fungerar alltid Attraktionslagen. Så det du behöver göra är att se till din vibration.

Så börja med att fokusera på de saker i ditt liv som är bra, oavsett hur små de är:

  • Log kassörskan mot dig?
  • Fick du en komplimang på jobbet?
  • Hittade du en parkeringsplats direkt?
  • Kom tåget i tid?
  • Var det rea på den där jackan du sneglat på?
  • Var du snygg i håret i morse?
  • Var lunchen extra god idag?
  • Blev du färdig tidigare?

Det spelar ingen roll om det du är tacksam över inte har ett dugg att göra med din önskan för det som räknas är din vibration. Och om du höjer din vibration genom att uppmärksamma det som gör dig glad på så öppnar du upp för att ta emot din önskan även om den inte har med jobbet att göra.

Bestäm dig för att bjuda in mer glädje i ditt liv.

Bestäm dig varje morgon för att skapa den bästa dagen i ditt liv.

Bestäm dig för att se saker som du gillar.

Bestäm dig för att livet ska vara kul.

Rätt vad det är så kommer du upptäcka att Attraktionslagen fungerar precis som du vill. 


Vill du ha min gratis Guide till Attraktionslagen så hittar du den till höger om du sitter vid en dator och om du besöker den här sidan via din mobil så är det bara att scrolla ner så hittar du den. Likaså om du vill vara med på ett kostnadsfritt webinar om Attraktionslagen. Du är också välkommen att gå med i min Facebookgrupp om Attraktionslagen som du hittar HÄR.

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *