rädda äktenskapet


Vill du också vara älskad? 2 kommentarer

woman-570883_1280Som ni kunde läsa igår så startade den här veckan helt suveränt med Charmiga måndag och med den attityden så fortsatte självklart den här veckan helt suveränt. Jag startade den här dagen med att gråta av lycka då jag satt och läste mina mail i morse. Jag älskar verkligen mitt jobb och det känns som en stor ära att få beröra, peppa, inspirera och hjälpa andra människor. Gårdagens inlägg fick mycket feedback och beröm för att det var inspirerande och välskrivet. Och självklart så känns det väldigt bra när jag får höra att jag gör ett bra jobb. Och nu undrar du väl vad det var som fick mig att gråta av glädje i morse? Jo, först fick jag ett fantastiskt mail från Sofhia som skriver så här: (mer …)


Nu får du väl ändå skärpa dig!!!

Du borde skärpa dig

Du borde skärpa dig

Ja, du har säkert också tänkt tanken att din partner måste skärpa till sig. Speciellt när han/hon gör saker som gör dig irriterad, eller hur? Din partner måste ju bara förstå att man kan ju inte göra så där eftersom det gör dig så irriterad. Lite respekt kan man väl ändå begära, eller hur?

Som ni vet så har jag tagit fram ett coachingverktyg för relationer för att kunna hjälpa fler par att skapa en kärleksfull relation. Jag har coachat många par under åren men jag vet att det finns många fler par som behöver hjälp men som av olika anledningar inte har möjlighet att vända sig till någon för att få hjälp och det är där det här verktyget kommer in. Verktyget är väldigt prisvärt, mycket billigare än att anlita någon och om bara den ena partnern är villig att göra något så fungerar det här verktyget utmärkt och dessutom så gör man det på den tid man har tillgänglig. 

Nåväl, i det här inlägget så tänkte jag berätta om en sak ur mitt eget äktenskap och ni som har hört mig föreläsa kommer nog i håg ”det svarta hålet”. Det här exemplet finns även med i 365 Dagar KR – Din guide till en Kärleksfull Relation som du kan läsa mer om HÄR. Allting började strax efter det att vi flyttat till det hus där vi bor idag. Vi flyttade hit för 9½ år sedan och det är ett stort hus. Själva huset är på 180 m2 med 8 rum och kök och ovanpå det så har vi en vind på 90 m2.  Och utomhus så har vi förråd, garage och uthus på ca 250 m

(mer …)


Underbart!

Blekrosa rosorJa, det här har verkligen varit en underbar vecka och när jag hittade mina favoritrosor så var jag bara tvungen att köpa en bukett. Jag älskar den här blekrosa sorten som har svagt limegrönt i sig. De två senaste veckorna har varit helt fantastiska och jag ler och skrattar större delen av mina dagar för jag trivs så bra med livet. Och jag är så glad och tacksam över att jag får hjälpa så många olyckliga människor att få till en förändring i deras relationer så att de kan leva i en kärleksfull relation. (mer …)


Om konsten att ändra andra människor 2 kommentarer

BagarstuganMin man och jag har en Bagarstuga som vi gjort om till Bed & Breakfast och idag har vi tagit farväl av 3 fransmän som hyrt stugan i 3 nätter. Precis som våra andra gäster så var de väldigt trevliga och vi satt och pratade med de över en öl på knagglig engelska. Och i morse pratade jag med den ena killen som frågade om han fick ta bilder på vårat hus och på stugan, vilket han självklart fick göra. Då förklarade han varför han ville ta kort och anledningen var den att han är konstnär och han brukar ta kort av miljöer och människor och sen målar han tavlor efter fotografierna. Han visade mig foton på sina tavlor och han var grymt duktig, jag såg flera tavlor som jag skulle vilja ha.

I alla fall så var det en sak som slog mig under deras besök och det var det här med att vilja ändra på andra människor. De här 3 fransmännen var perfekta som de var och jag hade ingen som helst lust att ändra på någon av dem vilket är helt naturligt eftersom det var första gången vi träffades. Och så är det ju också när vi träffar en partner och blir kära. Den personen är ju helt perfekt som den är och det finns ingenting som vi vill ändra på. Men tiden går och när vi sen inlett en relation, flyttat ihop och byggt bo tillsammans så smyger den in, önskan om att ändra på vår partner. För allt skulle ju bli perfekt om bara vår partner ändrade på sig, eller hur?

(mer …)


Din guide för att rädda äktenskapet

Nu firar vi!

Nu firar vi!

Äntligen, äntligen, äntligen är den här! För bara några timmar sedan så släpptes mitt senaste verktyg som är en coachingguide för dig som vill rädda din relation. Och hör och häpna!!! Det är redan 11 stycken som har signat upp sig!!! Jag är så glad över att jag fick den här idén för jag vet att det finns så många som lever i relationer som gör dem olyckliga. Jag vet att det är så många som känner sig vilsna, maktlösa och inte vet hur de ska bära sig åt för att skapa en relation som de älskar och de känner att de har verkligen provat allt men ingenting fungerar. Jag får många mail från både män och kvinnor som vill ha min hjälp och jag har märkt att det finns de som känner att de inte har råd att anlita mig eller någon annan för att få hjälp. Men med 365 dagar KR så ger jag fler möjligheten att rädda sin relation eftersom det bara kostar 1:-/dag, totalt 365:- och med tanke på att det redan är 11 som signat upp sig så verkar det som att det här verktyget var efterlängtat.

Jag är så glad över att jag på det här sättet kan hjälpa fler att skapa den relation de så gärna vill ha. Jag tror så starkt på kärleken och relationer men jag vet att det inte alltid är så lätt att faktiskt veta hur man gör för att det ska fungera. Men jag har utformat många olika verktyg under mina år som coach och också genom saker jag lärt mig av mina egna relationer. Och jag har märkt att verktygen verkligen fungerar och det är många relationer som räddats tack vare dessa verktyg. (mer …)