Underbart!


Blekrosa rosorJa, det här har verkligen varit en underbar vecka och när jag hittade mina favoritrosor så var jag bara tvungen att köpa en bukett. Jag älskar den här blekrosa sorten som har svagt limegrönt i sig. De två senaste veckorna har varit helt fantastiska och jag ler och skrattar större delen av mina dagar för jag trivs så bra med livet. Och jag är så glad och tacksam över att jag får hjälpa så många olyckliga människor att få till en förändring i deras relationer så att de kan leva i en kärleksfull relation.

Varje vecka får jag mail från personer som vill ha hjälp och råd för hur de ska rädda sin relation. Vissa blir mina klienter och får relationscoaching utav mig. Men jag vet också att alla inte har ekonomisk möjlighet eller tid att lägga på coaching vilket jag tycker är väldigt tråkigt för det finns väl inget värre än att vara olycklig i sin relation. Att vara olycklig i sin relation lägger en mörk skugga över alla områden i livet och allt blir så mycket jobbigare och motigare. Alla dessa mail jag får inspirerade mig till att skapa det här coachingverktyget vars syfte är att skapa kärleksfulla relationer som släpptes för ca 1/½ vecka sedan. Det roliga är att jag redan börjat få feedback från personer som köpt verktyget och här kan du läsa vad en kvinna skrev i sitt mail till mig:

” Dina mail betyder så mycket för mig. Ser fram emot att få läsa dem varje dag. Du skriver så mycket klokt och tänkvärt att min hjärna går igång och börjar att vrida och vända på saker och ting. Känns så skönt att få nya perspektiv på saker där jag inte ens visste att jag hade fastnat och/eller hade en så bestämd åsikt.”

Att få sådana mail är helt underbart för allt det material som jag skapat för att inspirera och hjälpa mina medmänniskor är nästan som mina små bebisar och då känns det så bra att få höra att de faktiskt hjälper andra och gör en förändring. Vill du läsa mer om coachingverktyget för att skapa en kärleksfull relation så kan du klicka på bilden nedan.

365 dagar kr

 

 

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *