Nyckel 14! Släng inte in handduken! 3 kommentarer


Läs intro till de 14 nycklarna för att nå det liv du drömmer om HÄR! 

Läs föregående nycklar här:

Nyckel 1: Självinsikt!
Nyckel 2: För att få – Ge!
Nyckel 3: Tänk på vad du tänker på!

Nyckel 4: Var tacksam!

Nyckel 5: Värdesätt din unikhet!

Nyckel 6: Bli ditt sanna jag!

Nyckel 7: Var i gott sällskap!

Nyckel 8: Vårda ditt sinne!

Nyckel 9: Ta hand om din kropp!

Nyckel 10: Vem styr dina känslor?

Nyckel 11: Stå fast vid dina ideal! 

Nyckel 12: Hylla motgångarna!
Nyckel 13: Dina gränser!
Nyckel 14!
Så länge du lever har du rätten att kämpa för dig själv och dina drömmar. Rätten att kämpa med alla dina krafter och allt du kan ge för att nå dina mål. Ingen kan ta ifrån dig rätten att kämpa och rätten att aldrig ge upp!
Hur många gånger du än misslyckas så kan du alltid resa dig upp, lära av misslyckandet, vända det till en utmaning och fortsätta med förnyad styrka. Det spelar ingen roll hur många som säger till dig att du kommer misslyckas, du kan ändå utmana dem genom att fortsätta mot det som du tror på. Hur mycket motstånd du än möter så finns det en sak som du aldrig kan förlora och det är din rätt att välja om du ska ge upp eller fortsätta.
En fråga som säkert dyker upp är: vad gör jag när mitt sätt inte fungerar?  Jag försöker om och om igen men lyckas inte. Kom då ihåg Albert Einsteins definition av galenskap:
”Att göra samma sak om och om igen och förvänta sig ett annat resultat.”
Det är ju så att du jobbar mot ditt mål och om planen inte fungerar är det dags att plocka fram fantasin och göra en ny plan med nytt angreppssätt. När du gör en ny plan så tar du med dig lärdomarna från tidigare misslyckanden. Så kom ihåg att se misslyckandet som ett sätt att lära dig nya saker och ge dig mer erfarenhet.
Att vara ihärdig, öppen, anta utmaningen, lära från misslyckande, använda fantasin och att aldrig ge upp är viktiga ingredienser till att nå dina drömmars liv.
När det känns motigt och viljan att ge upp hägrar, sätt dig då ner och plocka fram dina målbilder. Dröm dig bort och tänk på det mål du har för att så småningom få tillbaka energin och glädjen till att fortsätta.
 
 

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 tankar om “Nyckel 14! Släng inte in handduken!