Unikt koncept! 4 kommentarer


Dags för ett Anti-Jante-inlägg! Efter grundliga undersökningar och Googlingar så har jag kommit fram till att jag är den enda Livsstilsdesignern i Sverige.
Jag vet att många funderar över vad en livsstilsdesigner gör och jag har skrivit ett inlägg om det tidigare: Livsstilsdesigner!

Det känns väldigt roligt att ha skapat ett unikt koncept som livsstilsdesigner, utrustad med en gigantisk verktygslåda som innehåller de verktyg som en livsstilsdesigner behöver för att kunna utföra ett bra jobb!

Så läs mitt inlägg, Livsstilsdesigner! för att upplysas om vad jag gör!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 tankar om “Unikt koncept!

  • Patrik

    Sv: Ja, jag känner några. Tre som jag har regelbunden kontakt med då jag ägnat några år att ändra om lite i mitt liv och håller på med förändringar än. Det är inget man gör i en handvändning, men nu har jag en bra riktning och pusselbitarna börjar falla på plats. Tidigare levde jag som de flesta andra där yrke och karriär drog åt ett håll och framtidsplanerna åt ett annat. Ungefär som att vilja åka till Västindien samtidigt som man sitter på ett plan till Sibirien… Nu är jag på rätt plan…

  • Patrik

    Vet ingen av dem jag känner som har en hemsida eller blogg på nätet. Dom jobbar enbart "offline" så man råkar inte på dem annat än genom rekommendationer.

  • Patrik

    Även om det kanske inte är så tätt med livsstilsdesigner på Internet så har jag träffat på ett flertal i verkliga livet. Även om dom jobbar på ett annat sätt så hjälper dom till att designa en livsstil som man vill ha genom vägledning och hjälp med målsättning och att räta ut både inre och yttre frågetecken. Det är ju ganska omfattande förändringar som krävs om man vill ändra sin livsstil på alla plan, dvs personligt, hälsomässigt, ekonomiskt och relationsmässigt.