Attrahera mer pengar


Hallå alla Härliga!

Nu har jag bott på Gran Canaria i drygt 2 månader och det känns helt underbart. Äntligen lever jag det liv jag så länge drömt om. Det var min dröm långt innan jag kände till Attraktionslagen och nu lever jag det tack vare Attraktionslagen. Vi börjar få ordning i vårat nya hem och vill du följa mig och min familj så har vi en vlogg på YouTube som du hittar HÄR.

Den 2 oktober startar nästa omgång av min onlinekurs som heter: Attraktionslagen och pengar. Kursen har ett enda syfte och det är att lära dig justera din vibration så att du attraherar in mer pengar i ditt liv. Du kan läsa mer om den kursen på Facebook i ett evenemang som du hittar HÄR eller så hittar du info om kursen längst ner i det här inlägget.

Dagens inlägg är en 7-dagarsmetod vars syfte främst är att attrahera mer pengar. Ett annat viktigt syfte är att ge dig ökad tillit till Attraktionslagen. Den här metoden är kommer från min E-kurs: ”365 Dagar AL – Din guide till Attraktionslagen.Den här metoden är väldigt enkel och tar inte så mycket tid i anspråk. Ta fram papper och penna så sätter vi igång.

Skriv ner minst 3 saker som du önskar den följande veckan. En av de sakerna ska vara pengar. Listan kan se ut så här: 

  • Bli bjuden på middag
  • 10 000:- extra in på kontot
  • Få glädjande nyheter

När du skrivit ner din lista så ska du fundera över hur sannolikt du tror det är att var och en av dessa saker händer. Utifrån en skala på 1-10, där 1 är helt osannolikt och 10 är helt sannolikt så värderar du dina önskningar. De ska ha en sannolikhet mellan 8-10. Har någon önskan en lägre siffra så justerar du önskan så att du får en högre siffra. Så om vi tar listan i exemplet när du har skrivit sannolikheten kanske ser ut så här:

  • Bli bjuden på middag  9
  • 10 000:- extra in på kontot  6
  • Få glädjande nyheter  8

Då ser du att middagen och de glädjande nyheterna har hög trovärdighet för dig men inte pengarna så då minskar du summan tills du känner att den är tillräckligt trovärdig för att fylla dig med förväntan. Så då kan det se ut så här:

  • Bli bjuden på middag  9
  • 1 500:- extra in på kontot  9
  • Få glädjande nyheter  8

Så där! Nu ser listan mycket bättre ut. Nu vet du hur du ska göra din lista så det är bara att sätta igång. Skriv dagens datum överst och som rubrik skriver du:

”Under de kommande 7 dagarna är det min avsikt att skapa följande.”

Så, nu har du din lista som du kan bära med dig i en ficka så att du har med dig den hela tiden. Minst 1 gång/dag så ska du göra följande:

Börja med det första på din lista som i det här fallet är att bli bjuden på middag, se dig själv i förväntan över att få klä upp dig inför middagen som du blivit bjuden till, känn känslan av glädje över att ha blivit bjuden på middag, känn hur kul det ska bli, se ett dukat bord framför dig och tänk hur gott det ska bli. Visualisera tydliga bilder och var noga med att känn känslorna av att din önskan kommit till dig. Gör så här för varje punkt i ca 2-3 minuter. Så det kommer alltså max gå åt 9 minuter/dag. Har du möjlighet så gör det gärna fler gånger/dag.


Info om Onlinekursen: Attraktionslagen & Pengar:

Vill du attrahera in mer pengar i ditt liv?
Vill du slippa oroa dig för pengar varje månad?
Har du inte lyckats med Attraktionslagen när det gäller pengar?
Är du redo att skapa det liv du älskar att leva?
Är du redo att ta ett större kliv?

Den här onlinekursen sker i en hemlig grupp på Facebook där du dagligen under två veckor får det du behöver för att lära dig höja dina vibrationer så att du börjar manifestera en bättre ekonomi i ditt liv. Du får lära dig hur du ska förändra ditt sätt att tänka kring pengar och vilka nya tankar du kan använda som gynnar din ekonomi istället för att stjälpa den. Det handlar för de flesta inte om att attrahera in flera miljarder utan mer om att ha en trygg ekonomi så man slipper oroa sig för om pengarna räcker till mat månaden ut.
Pris : 249 kr

Jag kommer varje dag under 2 veckor lägga in övningar, hejarop, filmklipp, livesändningar mm som du får ta del av. Det är inga tider att passa för dig utan du gör det när du har tid under dagen. Men räkna med att investera minst en kvart varje dag i att skapa det liv du älskar att leva. Vill du ha snabbare resultat så lägger du ner mer tid. Du investerar i dig själv, din ekonomi, ditt liv och din morgondag.

Din ekonomiska investering är: 249:- som betalas in via Swish till nr: 0736-21 76 96. Märk betalningen, Online 2. När du betalat så skickar du ett PM till mig på Facebook eller så skriver du en kommentar i evenemanget så får du länken till gruppen sen.


Om du vill arbeta med mig för att lära dig attrahera dina önskningar så finns två sätt jag kan hjälpa dig:

1) Gå en E-kurs om Attraktionslagen. Du hittar dem i min webshop som finns HÄR.

2) Boka tid för att bli coachad av mig. Du hittar all info kring det HÄR.

Missa inte min kanal på YouTube där du hittar massor med Tips & Trix. Klicka HÄR.

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *