Blogg


Attraktionslagen: Ett superenkelt tips!

floral-839992_1920Hallå alla Härliga! Idag tänkte jag dela med mig av ett väldigt enkelt tips för att skapa positivare vibrationer kring din önskan. Ofta är det så att vi tänker och tänker på vår önskan men att våra tankar skapar negativa känslor. Det beror på att tankarna påminner oss om avsaknaden om det vi önskar och tyvärr så leder det till att vi attraherar mer av brist på det vi önskar. Tack och lov så finns det oändliga sätt att formulera sina tankar så att man skapar andra känslor och det tänkte jag berätta om idag.

(mer…)


Attraktionslagen: Övning för att skifta vibration

Attrahera din önskanHallå alla Härliga! Jag fascineras hela tiden över hur fantastiskt livet är om jag bara tillåter det och det gör jag hela tiden. Det finns så mycket härligheter att uppleva under en dag så det är helt suveränt. Och ju mer du fokuserar på allt det härliga som livet erbjuder desto närmare din önskan kommer du. Många funderar över det här med vibrationer och hur man vibrerar i enlighet med sin önskan så därför tänkte jag idag att du skulle få en övning som skiftar din vibration till att matcha din önskan.

 

 

 

(mer…)


Attraktionslagen: Äntligen!!!! 1 comment

Attraktionslagen fungerarKänslan just nu är helt fantastisk! Det jublar inom mig och jag är så glad över att den här stunden äntligen är här. Jag har studerat i tusentals timmar, jag har samlat på mig massor av material, jag har skrivit, jag har testat, jag har analyserat, jag har valt ut godbitarna och nu har jag satt ihop allt detta till ett suveränt verktyg.

Sedan jag började lära ut Attraktionslagen så är det så många fantastiska människor som har hört av sig till mig och tackat mig för mitt arbete med att lära ut Attraktionslagen på ett så tydligt sätt så att det blir begripligt. Jag märker att det finns ett stort behov hos många att få lära sig mer om Attraktionslagen och hur den fungerar. Så den här dagen är väldigt speciell för mig för nu har jag äntligen blivit färdig med det här verktyget.

Ni som har följt mig ett tag har sett att jag tidigare har tagit fram två mailserier som baserar sig på 365 Dagar och nu har äntligen 365 Dagar AL – Din guide till Attraktionslagen kommit.

Det är det ultimata verktyget för dig som verkligen bestämt dig för att du vill förändra ditt liv och lära dig använda Attraktionslagen till din fördel. Det är verktyget för dig som är trött på oönskade manifestationer och annat negativt i ditt liv. Det är verktyget för dig som bestämt dig för att skapa det liv som du förtjänar och drömmer om, ett liv där saker flyter på och där du verkligen trivs. Kort och gott för dig som vill skapa det liv som du älskar att leva! Klicka på bilden nedan för att läsa mer. 

365 Dagar, AL


Attraktionslagen: Så attraherar du din önskan 2 comments

seagull-115618_1920Jag pratar ofta om hur enkel attraktionslagen egentligen är, för allt du behöver göra är att må bra. När du är glad och lycklig här och nu så kommer dina önskningar till dig. Det är verkligen så enkelt. Attraktionslagen kan inte höra eller se dina tankar och ord. Attraktionslagen svarar endast på den vibration du sänder ut. När du är glad och lycklig så är du i linje med dina önskningar som till exempel kan vara mer pengar, ett större hus, en ny bil, en partner, bättre hälsa, ett jobb etc. Det finns dock ingen anledning att tänka på dina önskemål om och om igen. När du väl har beslutat dig för vad du vill ha så är ditt arbete nu att skapa en vibration som är i linje med din önskan. (mer…)


Attraktionslagen: Tips för att attrahera din önskan

close-up-of-flower-petals-752858_1920Hallå alla härliga! Jag vill börja med att tacka för alla härliga mail jag får från er läsare. Er fina feedback ger mig inspiration till att fortsätta skriva mina inlägg och spela in mina YouTube-klipp om Attraktionslagen. Den vanligaste kommentaren jag får är att jag förklarar på ett sätt som är enkelt att förstå och det gläder mig verkligen att höra det. I dag tänkte jag dela med mig av ett väldigt bra tips för att lära dig hur du ställer in din vibration så att den matchar din önskan. I den här övningen lär du dig hur du fungerar och vad som fungerar allra bäst för dig vilket är det allra effektivaste för det som fungerar för någon annan kanske inte fungerar för dig.

(mer…)


Attraktionslagen – Övning för att attrahera pengar 4 comments

Attraktionslagen och pengar

Attraktionslagen

Det finns enormt mycket man kan säga om pengar och jag skulle kunna skriva ett inlägg som var flera kilometer långt. Pengar framkallar så många olika känslor, både positiva och negativa. Pengar får människor att göra saker de aldrig skulle göra annars. Det finns till och med de som mördar för pengars skull så visst är pengar ett laddat ämne. Och ändå så är pengar egentligen bara papperslappar med siffror. Egentligen rätt fascinerande. Men, oavsett om vi vill det eller inte så är pengar något som vi behöver för att få mat i magen, kläder på kroppen, tak över huvudet etc. Och självklart så kan man attrahera pengar med hjälp av Attraktionslagen, precis som du kan attrahera bristen på pengar så i dagens inlägg tänkte jag ge dig ett suveränt tips för hur du kan attrahera pengar.

(mer…)


Attraktionslagen: Hur ska jag blunda för det oönskade i mitt liv?

dandelion-843356_1920Hallå alla härliga! Som coach inom Attraktionslagen så möter jag hela tiden människor som upplever att de sitter fast i oönskade situationer och de vet inte hur de ska ta sig ur dem. De känner att inget de gör hjälper och de känner sig frustrerade och maktlösa. En sak som de flesta har gemensamt är att de ältar olika frågor. Självklart så är frågorna olika för olika personer men det som är gemensamt med frågorna är att det aldrig går att få svar på dem. Och med svar menar jag de svar som är helt sanna. För svar kanske dyker upp men det är svar som kommer ur en tolkning som är negativ för dem själva. Frågorna handlar om varför andra gör som de gör eller säger som de säger, varför blir det så här och/eller vad gör jag för fel?

Ältandet av de här frågorna styr fokus till de oönskade situationerna hela tiden. Och frågorna triggar igång ett negativt fokus och innehåller inget konstruktivt alls. Och det spelar ingen roll om det rör sig om problem på jobbet, med ekonomin, i relationen eller familjen för det fungerar på samma sätt. Attraktionslagen säger att lika attraherar lika och för att få nya resultat så behövs det göras en förändring i tankearbetet. Men när man hela tiden fokuserar på det oönskade på ett negativt sätt så kommer man fortsätta att få samma resultat som tidigare. Så hur ska man göra då? Hur ska jag kunna blunda för det som är mitt framför ögonen på mig?

(mer…)


Attraktionslagen – Så tar du emot dina önskningar

tropics-1101651_1920Hallå alla Härliga! Den senaste tiden har varit så helt suverän och spännande. det händer så roliga saker och energin ligger på topp. Jag är dock noga med att hela tiden ta vila så att kroppen och hjärnan får koppla av ordentligt och detta gör jag genom i huvudsak 3 saker: dels så mediterar jag ca 30 minuter varje dag, dels så sover jag ordentligt varje natt och så ser jag självklart till att ofta göra roliga saker. Just nu så längtar jag väldigt mycket efter värmen så jag drömmer mig bort en del. Skulle gärna ligga i hängmattan på bilden och bara njuta. Visst ser det skönt ut? De roliga sakerna som är på gång just nu kan ni läsa mer om i mitt nyhetsbrev som ni hittar HÄR. Och du missar väl inte gratiswebinaret om Attraktionslagen som jag håller i morgon? Läs mer om det i nyhetsbrevet. I dagens inlägg tänkte jag skriva om hur du attraherar det du önskar.

(mer…)


Attraktionslagen: Såsom jag tror, så blir det

filminspelningHallå alla Härliga! Idag är det dags för ännu ett härligt blogginlägg från gästskribenten, Tina Rose. Dessutom kan du få 10 minuters speedcoaching av Tina helt gratis vilket du kan läsa om efter inlägget. Missa inte det! Redo? Då kör vi!

Såsom jag tror så blir det!, av Tina Rose

Hej igen min älskade vän.

Hoppas att du mår bra. Idag vill jag prata om något väldigt viktigt, som verkligen kan få dig att lyckas med Loa. Hur många gånger har det inte hänt, att vi säjer, det är klart jag kan, om inte det och det var i vägen. Varje gång vi gör så vad händer tror du? Just det, du har så rätt, vi kommer längre och längre bort från det vi önskar.

(mer…)