Blogg


Kolla om du har begränsande övertygelser. Här är 3 tips. 1 comment

stenarBegränsande övertygelser kan vara lömska och oftast förekommer de på en nivå där vi inte ens är medvetna om att vi har dem vilket naturligtvis gör det svårt att ta bort och släppa dem. De här begränsande övertygelserna hindrar oss från att skapa det liv vi älskar att leva helt enkelt genom att de hindrar oss från att attrahera det vi önskar. De begränsande övertygelser vi har leder istället till att vi attraherar mer av saker som vi inte önskar ha i våra liv.

Men det finns några enkla sätt att upptäcka om du har dem:

(mer…)


Hur ska jag tänka när……

Känslor och attraktionslagenNär jag började studera Attraktionslagen så låg det mesta av mitt fokus på mina tankar och jag letade efter ”rätt” tankar och de tankar som var formulerade på ett sätt som gjorde att mina önskningar manifesterades. För varje önskan så letade jag ”rätt” tankar för jag tyckte inte jag hade tid att göra ”fel” eftersom jag ville att mina önskningar skulle attraheras omedelbums. Det jag inte visste då var att allt jagande och funderande kring rätt tankar bara fördröjde alla manifestationer och när jag märkte att det tog tid så jagade jag bara ännu mer efter ”rätt” tankar och så höll jag på ett bra tag tills jag äntligen förstod hur jag egentligen skulle göra. Tills jag äntligen förstod att det egentligen inte handlade om tankarna utan om något helt annat och det tänkte jag ta upp i det här inlägget.

(mer…)


Attraktionslagen fungerar inte för mig – Vad göra? 1 comment

golden-lipsLagen om Attraktion säger att du kan göra, få och vara precis allt du önskar allt du behöver göra är att be så ska du få. Och det låter ju helt underbart men alldeles för bra för att vara sant för det kan ju inte vara så enkelt, eller hur? Det går ju helt emot allt som vi någonsin lärt oss. Redan som barn så får vi lära oss att hårt arbete belönar sig, vill man ha något så måste man anstränga sig, inget är enkelt här i livet, man måste kämpa för att komma någonstans här i livet, man måste offra sig, pengar växer inte på trän, det kostar att ligga på topp, vill man bli något här i livet så måste man jobba hårt etc. Och så kommer Attraktionslagen och säger att det enda vi behöver göra är att be.

Jag har en grupp om Attraktionslagen på Facebook och du är välkommen att gå med i gruppen som du hittar HÄR.

(mer…)


Känslor och attraktionslagen

BlomsterhjärtaHallå alla Härliga!

Här händer det saker hela tiden och det är så kul! Jag hoppas verkligen att du känner att du når den framgång du önskar med Attraktionslagen och att du har kommit på hur den fungerar så att du kan skapa på ett medvetet sätt.

Jag får många frågor kring det här med känslor och attraktionslagen och jag har också sett att en del tror att känslor inte är okej enligt attraktionslagen så idag tänkte jag reda ut lite kring det ämnet. (mer…)


Det ultimata tipset för att manifestera dina önskningar 7 comments

blossom-247407_1920Hallå alla Härliga! Idag är det måndag och det är verkligen min favoritdag och jag brukar kalla den för Charmiga måndag för det tycker jag verkligen att den förtjänar. Måndag innebär en ny början, starten på en ny vecka med spännande härligheter. Jag älskar äventyr och varje måndag börjar en veckas äventyr.

I det här inlägget får du det ultimata tipset för att manifestera dina önskningar och lära dig hur du vet om dina tankar för dig till eller från dina önskningar. (mer…)


3 tips för att lyckas med Attraktionslagen 6 comments

Det är så roligt att så många är intresserade av Attraktionslagen och vill lära sig hur de kan skapa det liv som de älskar att leva. När du lär dig hur Attraktionslagen fungerar och hur du kan få den att verka till din fördel så kommer ditt liv att förändras för alltid. Ditt liv kommer aldrig att bli sig likt och du kommer finna så mycket fantastiskt som du aldrig sett förut. Livet blir plötsligt ett så härligt äventyr och oro, frustration, ångest, stress, ilska och irritation kommer inte plåga dig mer. I det här inlägget så får du 3 tips som förklarar hur Attraktionslagen fungerar.

(mer…)


Nya spännande dagar!

Positiva tankarHallå alla Härliga!

Oavsett vilken dag i veckan det är så brukar jag se det som nya möjligheter. Ny dag, nya möjligheter kan tyckas vara uttjatat men jag brukar se det som att varje dag är ett nytt spännande äventyr och man vet aldrig vad som väntar runt hörnet. Rätt vad det är så händer det bara, ett mail dimper ner i inkorgen, ett telefonsamtal som förändrar allt. Eller som en tjej som skickade ett PM till mig skrev:

” Hej Cecilia! Jag har precis avslutat din e-kurs ”attraktionslagen 30 dar” och försökt attrahera en lägenhet. Igår var sista dagen och då får jag ett mail på morronen att jag är välkommen på lägenhetsvisning på kvällen. Jag går dit och kollar och tänker hur jag ska möblera, var ska sängen stå osv osv. Idag för ett par tim sedan ringer lägenhetsförmedlaren och säger att lägenheten är min!!!! WOW! Det här är helt amazing! TACK kära du för en kurs som verkligen rockar!! Ha en underbar helg – YOU ROCK !! Massor med kramar från Mona”

Hon fick plötsligt sin lägenhet. Vad behöver du i ditt liv? Ett jobb, kanske? Hur tufft det än kan verka så finns det massor med möjligheter. På nätet hittar du t ex Inpeople som är ett bemanningsföretag med väldigt schyssta värderingar. Bland annat så samlar de in pengar till Barncancerfonden. Du hittar Inpeople HÄR. Det här tipset som jag gett här kan vara precis en sån där sak som du bara snubblar över och som hjälper dig vidare mot ditt mål.

Livet är spännande och fullt av möjligheter, det gäller bara att se möjligheterna. 


Får du inte Attraktionslagen att fungera?

När Attraktionslagen inte fungerar för dig så kanske du känner dig besviken och frustrerad och du blir ännu mer missnöjd med ditt liv. Men eftersom det du tänker och det du känner attraherar så drar du bara till dig ännu mer besvikelse, frustration och missnöje.

Det blir som en ond cirkel som snurrar på och du vet inte hur du ska ta dig ur den.

(mer…)


Attraktionslagen – Tänker du på det här? 4 comments

Hallå alla Härliga!

Livet pågår för fullt och det är ett spännande äventyr som startar varje morgon. Du vet aldrig vad som väntar runt hörnet och det är det som är så spännande. Och vetskapen om att det är jag som skapar mitt liv gör det ännu mer spännande och det ger också en trygghet att veta att mitt liv ligger i mina händer och inte i någon annans, eller hur? När det gäller Attraktionslagen så är dina tankar väldigt viktiga eftersom de skapar dina känslor som som talar om vilken vibration du sänder ut. Och det är ju din vibration som avgör vad du attraherar så därför är det väldigt viktigt att vara uppmärksam på dina känslor.

(mer…)


Gratis guide till Attraktionslagen! Varsågod! 14 comments

AttraktionslagenJag har kommit in i ett så suveränt flöde och det är så härligt! Det här flödet var så kreativt och jag har nu manifesterat skapandet av Attraktionsguiden! Attraktionsguiden är en guide till attraktionslagen och min förhoppning är att den ska ge dig svar på några av de frågor och funderingar som du har kring attraktionslagen. Genom att fylla i formuläret nedan så får du din Attraktionsguide direkt i din mail.

Jag har en grupp om Attraktionslagen på Facebook och du är välkommen att gå med i gruppen som du hittar HÄR.

Alla inlägg om attraktionslagen hittar du genom att klicka HÄR.
Hämta din

Attraktionsguide

gratis!

We respect your email privacy