Attraktionslagen och hur du styr ditt fokus


Hallå alla Härliga! Här sitter jag i karantän på Gran Canaria där jag bor. Jag är så fantastiskt tacksam över att vi har ett stort hus på nästan 200 kvm och att vi har 4 terrasser. Vi behöver inte direkt trampa varandra på tårna och om någon av oss känner för avskildhet så är det inga problem. Vi blir heller inte uttråkade för det finns ju så mycket man kan göra. Vi har TV, Netflix, Internet, datorer, böcker, ljudböcker, YouTube, kyl, frys, stort kök och några rullar toapapper.


Sen får vi ju gå ut och köpa mat men vi får inte gå tillsammans utan man måste gå själv. Så en kort promenad blir det nästan varje dag, antingen handla eller gå ut med soporna.

Jag är jätteglad över den här karantänen för den har verkligen gett andra perspektiv. Det känns som en skön paus i livet där dagarna passerar och man bara för stunden gör det man har lust med. Dag, datum, klockslag är oviktigt och det är så fantastiskt skönt. Vi äter när vi vill, sover när vi vill och slipper styras av klockor vilket är en underbar känsla.

Jag ägnar mycket tid åt att fördjupa mig mer inom mitt expertområde och är tacksam för alla nya idéer jag får. Jag är också så otroligt tacksam över att jag jobbar online för det betyder att jag kan fortsätta ha kontakt med mina följare och kunder på samma sätt som tidigare. Det finns dock en liten skillnad tycker jag och det är att jag har fått så otroligt mycket energi av det här så mina onlinekurser blir ännu mer sprudlande och inspirerande vilket både jag och mina följare gillar.

Jag märker också en ökad försäljning av mina kurser nu. Och det finns fler anledningar till det, dels så är det fler som väljer att vara hemma och då har en massa tid över till att gå en onlinekurs, dels så är det väldigt många människor som känner stor oro och rädsla och då vill ha olika verktyg för att kunna styra om sitt fokus till något som är mer positivt för det är ju så att negativa tankar och känslor skapar en stressreaktion i hjärnan och kroppen och det sänker ju immunförsvaret.I dessa tider av ovisshet är det viktigt att vi hittar ett fokus som ger oss någon form av trygghet och tillförsikt. Det är så viktigt att inte gå vilse i rädsla och oro och ångest som skapas av att vi endast fokuserar på allt det negativa som skrivs i media, sänds på TV och radio, i diskussioner på sociala medier etc. Jag ser väldigt mycket av dessa negativa rubriker etc men jag väljer att fokusera på helt andra saker. Jag testar nya grejer som att göra eget smör av grädde, sätta surdeg etc. Jag väljer att fokusera på det som är positivt och jag nämnde en del här ovan. Jag skrattar varje dag och vi tokar oss mycket i familjen. Våra diskussioner kring middagsbordet handlar inte om Corona utan om helt andra saker som musik, film och andra saker som intresserar oss.

Så fråga dig själv vad du kan fokusera på för att känna dig mer positiv. Vad kan du fokusera på för att känna mer trygghet? Vad kan du fokusera på för att känna förhoppning inför framtiden? Ett bra förslag är att minska nyhetsintaget till att bara läsa 1 gång om dagen och att helt sluta läsa vad folk skriver på Facebook om situationen.

Vill du få fler verktyg för hur du ska känna mer glädje i dessa tider så startar jag en 2-veckors onlinekurs utifrån Attraktionslagen måndag den 23 mars och du hittar all info om den genom att klicka HÄR.

Sen vill jag avsluta med att tipsa om min webkurs Framgång med Attraktionslagen som har blivit otroligt populär och endast fått 5-stjärniga recensioner. Du kan läsa mer om den HÄR.

Önskar dig en fantastisk dag!

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *