sommar


Jag drömmer om sommaren 8 kommentarer

Jag är en sommarmänniska och nu när det börjar bli kallt och ruggigt så satt jag och drömde mig bort en stund på nätet. Vi bor ju vid vattnet och har egen brygga men bara en liten eka. Jag älskar vatten och att åka båt så jag satt och surfade runt lite och kollade på båtar. Jag skulle så gärna vilja ha en lite större båt så man kan åka iväg en vecka eller två och sova i båten. Man sover så himla skönt i båt tycker jag för det gungar så härligt och ludet av vattnet som kluckar mot skrovet är verkligen sövande.

Segelbåtar är fina att titta på tycker jag men jag skulle inte vilja ha segelbåt för det verkar så svårt och krångligt. Dessutom så älskar jag att åka fort och då passar det bättre med motorbåt. Jag Googlade lite och hamnade på Lerkils Båtvarvs sida och där hittade jag ett par båtar som jag gillade av märket Askeladden. Jag har inte sett det märket tidigare men jag gillar utseendet och tycker de är lite fräcka. På bilden nedan ser ni en båt jag skulle kunna tänka mig från Askeladden. Visst är den fin?

p80_weekend_4_0

Klicka på bilden för att läsa mer om båten


Det är så härligt när det flyter 2 kommentarer

SolstrilDet är så skönt att vi har så fint väder och det känns verkligen som ett enormt stort Äntligen. Jag har ägnat mina två senaste dagar åt att städa för i kväll åker jag till Arlanda för att hämta en väninna som bor i Holland. Vi träffades när jag var i Indien 2009 och har sedan dess haft kontakt. Hon och hennes man var här och hälsade på för 3 år sedan med deras äldsta son och nu kommer hon tillbaka och den här gången har hon 2 söner, mannen lämnar hon hemma för han jobbar. Hon stannar en vecka och jag är glad att vi har så fint väder. I går kombinerade jag städningen med….

(mer …)