bok


En kedja av händelser ledde till en bok 2 kommentarer

Allting började i April 2013. Då startades bloggen Överlevnadsguiden av Charlotta Rexmark. Hon beskriver bloggen så här:

”Jag tror att meningen med livet är att göra det bästa av den man är och det man har, och att vara så lycklig som möjligt. Men för att kunna uppskatta vad verklig lycka är behöver man också uppleva svårigheter, däremot behöver man inte stanna i svårigheterna. Allt detta och mer därtill skriver jag om här på bloggen, känn dig varmt välkommen!”

 

(mer …)


Det är så härligt när det flyter 2 kommentarer

SolstrilDet är så skönt att vi har så fint väder och det känns verkligen som ett enormt stort Äntligen. Jag har ägnat mina två senaste dagar åt att städa för i kväll åker jag till Arlanda för att hämta en väninna som bor i Holland. Vi träffades när jag var i Indien 2009 och har sedan dess haft kontakt. Hon och hennes man var här och hälsade på för 3 år sedan med deras äldsta son och nu kommer hon tillbaka och den här gången har hon 2 söner, mannen lämnar hon hemma för han jobbar. Hon stannar en vecka och jag är glad att vi har så fint väder. I går kombinerade jag städningen med….

(mer …)


Det nakna skapandet 2 kommentarer

cropped-IMG_0565_1.jpgMin inre resa fortsätter självklart då det är en process som har sitt eget liv och jag har ingen aning om var jag är på väg eller hur lång tid det tar. Men jag lallar runt här i min egen värld och gör det jag känner för i stunden, följer de impulser som kommer och de har de senaste dagarna lett mig till att börja skapa. Den bok som länge har velat komma ut har äntligen börjat utformas. I det här inlägget tänkte jag dela med mig av början på första kapitlet.

Det var några läsare som påpekade att det var problem med att skriva kommentarer. Jag har nu gjort några uppdateringar och hoppas att kommentarsfunktionen fungerar som den ska.

Vill du läsa de andra delarna om min resa så hittar de dem här:  Del 1, Del 2, Del 3,Del 4,Del 5, Del 6, Del 7, Del 8, Del 9, Del 10. De mest delade inläggen är del 1, 4 och 8.

(mer …)