Det är så härligt när det flyter 2 kommentarer


SolstrilDet är så skönt att vi har så fint väder och det känns verkligen som ett enormt stort Äntligen. Jag har ägnat mina två senaste dagar åt att städa för i kväll åker jag till Arlanda för att hämta en väninna som bor i Holland. Vi träffades när jag var i Indien 2009 och har sedan dess haft kontakt. Hon och hennes man var här och hälsade på för 3 år sedan med deras äldsta son och nu kommer hon tillbaka och den här gången har hon 2 söner, mannen lämnar hon hemma för han jobbar. Hon stannar en vecka och jag är glad att vi har så fint väder. I går kombinerade jag städningen med….

Signat kontraktI går kombinerade jag städningen med mailkontakt med bokförlaget och nu har vi skrivit kontrakt och jag har fått två deadlines som är väldigt generösa så nu är det bara att börja skriva.

 

 

 

TitelArbetstiteln för boken är: ”Kreativitet i team”. Jag blev så glad över att bli kontaktad av det här förlaget som råkar vara världens största förlag när det gäller e-böcker. Så jag har inte valt ämnet själv utan det var deras önskemål och har vi tur så släpps boken sent i år fast jag har deadline för manus i februari.

 

 

 

 

Och nu till hösten är det dags för lite föreläsningar och jag startar den 2 september i Varberg. Läs mer och boka din biljett genom att klicka HÄR.

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Det är så härligt när det flyter

 • wiper

  Vad härligt att du får långväga besök och nu när det är så sommarvarmt och vackert. Önskar verkligen att man kunde ta sig till nåt av dina föreläsningar men min rygg har varit dålig en längre tid men jag börjar komma tillbaka så sakteliga med hjälp av behandling. Du är verkligen kreativ och framåt.

  Ha nu en underbar tid med din väninna och barn

  kram från
  Malin

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Ja, vi har verkligen så kul tillsammans. Och ungarna är jättehärliga trots att vi inte förstår varandras språk. Vi har ju tur med vädret fast det ska visst bli sämre nu till veckan men då ska vi göra lite inomhussaker så det ordnar sig. 🙂

   Kram!