Attraktionslagen: Ett superenkelt tips! 2 kommentarer


floral-839992_1920Hallå alla Härliga! Idag tänkte jag dela med mig av ett väldigt enkelt tips för att skapa positivare vibrationer kring din önskan. Ofta är det så att vi tänker och tänker på vår önskan men att våra tankar skapar negativa känslor. Det beror på att tankarna påminner oss om avsaknaden om det vi önskar och tyvärr så leder det till att vi attraherar mer av brist på det vi önskar. Tack och lov så finns det oändliga sätt att formulera sina tankar så att man skapar andra känslor och det ska du få veta mer om nu.

 

 

Ett superenkelt Tips:

Jag har alltid älskat språk och ord. Det har alltid fascinerat mig och min vetgirighet har inte funnit några gränser på området. En sak som verkligen fascinerat mig är ordens olika laddning. Och då menar jag hur orden påverkar oss både känslomässigt och tankemässigt. Nu finns det ju såklart stora individuella skillnader men många saker påverkar oss väldigt lika. Så idag tänkte jag ge tips på 2 andra formuleringar som du kan använda istället för de traditionella affirmationsformuleringarna.

Jag älskar tanken på……. här kan du sedan fylla i din önskan som jag visar med några exempel:

  • Jag älskar tanken på att ha mycket pengar
  • Jag älskar tanken på att vara frisk
  • Jag älskar tanken på att vara lycklig
  • Jag älskar tanken på att vara älskad

Jag har förmågan att……här kan du sedan fylla i din önskan som jag visar med några exempel:

  • Jag har förmågan att tjäna pengar
  • Jag har förmågan att hitta ett sätt att bli frisk
  • Jag har förmågan att vara lycklig
  • Jag har förmågan att känna mig älskad och att älska

Önskar dig en helt suverän dag! 

 

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Attraktionslagen: Ett superenkelt tips!