Attraktionslagen – lösningen? 2 kommentarer


Hallå alla Härliga! Idag är en fantastisk dag och jag hoppas du skapar en dag som du verkligen älskar. De flesta som kommer i kontakt med Attraktionslagen blir till en början överlyckliga för de känner att de äntligen har hittat lösningen på sina problem. Men efter ett tag så byts den känslan ut mot känslan av att Attraktionslagen inte fungerar för dem och då ger de upp och tycker att det var för bra för att vara sant och så fortsätter de i sina gamla spår. För andra så blir det så att de lyckas ibland manifestera något de önskar eller något liknande det som de önskar men det känns mest som tur och de är inte riktigt säkra på att det var Attraktionslagen utan bara en tillfällighet.

På en höft skulle jag vilja säga att ungefär 90% ger upp när det gäller Attraktionslagen och det är för att de faktiskt inte förstått hur den egentligen fungerar. De 10% som är lika galet envisa som jag gav inte upp utan fortsatte lära oss mer och insåg till slut hur det fungerar. Och då börjar det verkligen hända grejer i livet och det blir helt annorlunda. Livet blir helt enkelt en räkmacka och man skrattar sig genom dagarna. Jag brukar säga att Attraktionslagen handlar om att bryta en dålig vana och skapa sig en ny vana. Det handlar om att bryta de gamla tankemönstren och byta ut dem mot nya, härliga och konstruktiva tankemönster. Och för att göra det så behöver man framförallt öva, öva, öva och öva. Man behöver låta det ta lite tid och man behöver vara konsekvent. Man behöver upprepa sina nya tankemönster tillräckligt länge för att de ska nöta in till en ny vana. Man behöver och verktyg, kunskap och förståelse för varför man ska göra det.

Under de år som jag jobbat med Attraktionslagen så har jag mött ett stort behov hos mina klienter av påminnelser. Dagliga påminnelser är väldigt viktiga för att man inte ska halka tillbaka till gamla tankemönster. Det räcker heller inte att läsa en bok, se en film eller lyssna på en podd en dag man måste också göra arbetet med förändringen inom sig själv för det är där nyckeln är.

De 10% jag nämnde ovan har berättat för mig om de fantastiska förändringarna som skett i deras liv på alla plan. Deras relationer har blivit mycket bättre, de har hittat drömbostaden, drömpartnern, ekonomin har blivit mycket bättre, de har kunnat börja göra allt det där som tidigare inte gått och framförallt så upplever de att de äntligen är lyckliga. De har inga problem längre, oron är borta, alla i deras omgivning verkar också mycket lyckligare och de känner att livet flyter på utan kamp och ångest.

När jag ser på mig själv så ser jag att jag har gått från djupaste depression och den kraftigaste ångesten till att idag känna att jag är totalt lycklig. Jag älskar mitt liv som det är idag och jag vet att alla kan skapa sitt liv väldigt enkelt och bli väldigt lyckliga. Jag märkte hur saker utanför mig själv började förändras på de mest otroliga sätt när jag gjorde förändringen inom mig och det var het fantastiskt att uppleva det.

Känner du också att Attraktionslagen är lösningen för dig?

Jag har ju tidigare kört 2-veckors onlinekurser på Facebook men eftersom behovet av påminnelser är så otroligt viktiga så har jag nu bestämt mig för att erbjuda ett verktyg med dagliga påminnelser som sträcker sig över ett helt år. Intresset är större än någonsin och det är även många tidigare deltagare som har anmält sig. Jag ser det som ett bra betyg att tidigare deltagare anmäler sig igen för det betyder att de gillar det jag gjort tidigare och vet att det kommer mer som de gillar.

Här nedan ser ni detaljerna kring gruppen på Facebook. Det är inga tider att passa och du som deltagare tar till dig materialet på din egen tid. Livesändningarna spelas in och finns sparade i gruppen så du har tillgång till dem när du önskar under året.

1 livesändning/vecka = 52 livesändningar. 26 av dessa livesändningar kommer jag prata och undervisa om Attraktionslagen och 26 sändningar besvarar jag medlemmarnas frågor. Så du kan ställa minst 26 frågor under 2019 som rör just din unika situation. Livesändningarna börjar 7 Januari.
1 övning/vecka = 56 övningar
1 inspirerande, peppande, upplyftande inlägg/dag = 396 inlägg
Alla inlägg och övningar kommer samlas i Pdf-filer för varje månad så du får totalt 13 Pdf-filer om Attraktionslagen.

Anmälning sker genom betalning av kursavgiften som betalas via Swish till nummer 0736-21 76 96 och det finns 3 olika delbetalningar:

Engångsbetalning för hela året: 3 600:-
Kvartalsbetalning: 4 betalningar á 1 050:-
Månadsbetalning: 12 betalningar á 399:-

OBS! Efter betalning så skickar du ett PM till mig på Facebook eller så skriver du i evenemanget som du hittar HÄR att du har betalat så får du länken till gruppen via PM i Messenger.

Anmälan är bindande och inbetalat belopp återbetalas endast om kursledaren ställer in eller mot uppvisande av läkarintyg från deltagare.

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Attraktionslagen – lösningen?

 • Johanna

  Hej,
  Och tack för dina frikostiga tips för ett lättare liv!
  Vad skulle du rekommendera för alternativ när man inte har dom där pengarna som krävs för kurserna?
  Hur kan man fortsätta sin resa med LOA utan att det kostar?

  Mvh J

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Hej Johanna!

   Stort tack för din kommentar. Jag rekommenderar YouTube. Där hittar du hur mycket som helst. Och Googlar du så hittar du också väldigt mycket. Och så finns det grupper på Facebook om Attraktionslagen. Och så har du min blogg och mitt nyhetsbrev som också är kostnadsfritt.

   Önskar dig en suverän dag!

   You Rock!!!