Attraktionslagen – så här gör du!


Hallå alla Härliga! Jag hoppas verkligen ni har en helt fantastisk dag! Så där fantastisk som bara en fantastisk dag kan vara när man har skapat den själv. Och du har förmågan att skapa varenda dag som en fantastisk dag.

Jag har ju studerat Attraktionslagen i många år och sen började jag lära ut hur den fungerar dels genom e-böcker, e-kurser, onlinekurser, föreläsningar och coachning. På så sätt så har jag mött tusentals personer som önskat lära sig mer om Attraktionslagen. Många berättar för mig om hur deras liv har förändrats och vilka fantastiska mirakler de har manifesterat in i sina liv. Men ännu fler berättar om att de inte lyckas manifestera sina önskningar och att Attraktionslagen inte fungerar för dem och de undrar vad de gör för fel.

Så jag har alltså genom de här åren haft 2 grupper som jag iakttagit för det måste ju finnas en skillnad mellan dem, tänkte jag. Jag vet ju att Attraktionslagen alltid fungerar för alla människor. I vilket fall så har jag kommit fram till några saker som skiljer de 2 grupperna åt och idag tänkte jag berätta för er vad det är. Jag har skrivit ner de saker som jag sett att de som är duktiga på att manifestera sina önskningar gör men som de som misslyckas inte gör. 

Så  här är en lista på vad de som lyckas manifestera sina önskningar gör:

* Bestämt sig för en förändring

* Övat och övat och övat

* Varit beslutsamma

* Lärt sig mer om Attraktionslagen

* Inte gett upp

* Sökt inspiration

* Kommunicerat med likasinnade

*Prioriterat sin vibration

* Gjort övningar inte bara läst om dem

* Ställt frågor

* Förändrat sina tankar, känslor och tolkningar av sin omvärld

Svårare än så är det faktiskt inte och det är ju det som är så kul med Attraktionslagen och den är så enkel så alla klarar av att applicera den i sina liv. Om de vill göra en förändring förstås. Det handlar ju om att bestämma sig och att sen faktiskt investera lite tid i sig själv och kanske även lite pengar i form av att köpa böcker, gå på seminarier, gå kurser etc men det är ju helt upp till en själv. Det viktigaste är att investera tiden till det för annars kan det kvitta. Det behöver inte vara mycket tid heller, jag brukar rekommendera 15 minuter/dag ungefär.

Utifrån allt det jag lärt mig om Attraktionslagen och utifrån det jag sett hos dem som försöker använda den så har jag tagit fram ett program för de som bestämt sig för att det är dags att göra en förändring i livet. För de som känner att nu får det räcka. Vill du också nå framgång när det gäller att attrahera in dina önskningar så är det en perfekt julklapp till dig själv som du kan läsa mer om genom att klicka HÄR. Då kommer du till ett evenemang på Facebook där allt står beskrivet om programmet.

You Rock!!!

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *