Del 11 av min resa med Attraktionslagen – Så bryter du negativa tankar 1 kommentar


Hallå alla Härliga! Nu börjar det hända saker och det är så himla roligt! Ni kommer kanske ihåg att jag var med i en Amerikansk talangtävling för föreläsare vilket ledde till att jag ”vann” några uppdrag. Nu har jag haft kontakt med uppdragsgivarna och redan i eftermiddag kommer den första intervjun att ske. Den här intervjun kommer spelas in och fokus kommer ligga på mig och mitt arbete. Sen kommer den publiceras på olika ställen på nätet och självklart kommer jag dela länkarna här med er sen när det är klart. Det här inlägget är en del i en serie där ni får följa mig på min resa med Attraktionslagen och du hittar de andra delarna HÄR.

I början på Januari så blir det en videointervju där jag kommer prata om hur man tar sig igenom svåra trauman i livet för att börja leva igen. 

I januari/februari kommer jag även att vara en av 20 experter på ett toppmöte om stresshantering. Och så är det lite mer grejer som kommer hända i vår vilket jag återkommer om. 

Idag tänkte jag dock dela med mig av den auditionvideo som jag skickade in till tävlingen. Där får ni 3 tips för att bryta negativa tankar.

Men först skulle jag vilja berätta en sak som jag tycker är så rolig. Jag har ju berättat tidigare att jag tagit fram ett program om Attraktionslagen som heter Öppna dörren till ditt bästa år, 2019. Och vet ni vad som är så roligt? Jo, det är i skrivande stund 399 personer som anmält sitt intresse till det programmet. Jag är helt överväldigad för så stort intresse har jag inte varit med om tidigare.

Det gläder mig att så många har fått upp ögonen för Attraktionslagen och att de insett att kunskap är nyckeln för att få sina önskningar. De flesta som anmält sig har gått kurser hos mig tidigare eller så har de blivit coachade av mig och det känns jättekul att de uppskattar mitt arbete. Programmet som jag tagit fram passar för alla, både nybörjare och de som kan lite mer. Är du nyfiken och vill vet mer om hur du kan öppna dörren till ditt bästa år 2019 så kan du läsa mer om programmet i det evenemang som jag skapat på Facebook och du hittar det genom att klicka HÄR. Dela gärna evenemanget vidare och bjud in dina vänner till det.

Här nedanför hittar du videoklippet jag skickade in till audition:

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Del 11 av min resa med Attraktionslagen – Så bryter du negativa tankar

 • Britt-Marie Ahlin

  Hej Cecilia!
  Vilken jättebra och lärorik video som du skickade in till audition! Förstår att du vann! Jättebra tre tips, de ska jag ta till mig, tack!

  Ha det så jättebra!

  Kram
  Britt-Marie❤️????