Attraktionslagen – Så gick jag från misär till lycka 9 kommentarer


Hallå alla Härliga! Visst är det en fantastisk dag idag? Precis som alltid! Jag tvekar inte ens utan jag tar varje morgon för givet att det kommer bli en suverän dag. För så ser mitt liv ut idag men det har det inte alltid gjort. Jag har gjort en enorm resa från total misär till att känna äkta glädje varje dag. Och jag vet att resan inte är slut ännu och jag ser med spänning fram emot vad som komma skall.

När jag var runt 30 så pratade jag med en äldre kvinna och hon sade till mig att jag på mina 30 år upplevt mer elände än de flesta gör under en hel livstid. Jag vet inte om det stämmer för jag har aldrig jämfört mitt elände med andras elände. Och någonstans inom mig så kändes det på något sätt naturligt att vara i någon form av elände i princip hela tiden. Jag tänkte i alla fall att jag här skulle berätta för er hur jag gjorde för att gå från elände till lycka och jag hoppas att jag ska kunna inspirera någon till att ta tag i saker och göra den förändring som krävs för att komma dit du vill.

Jag kan lugnt säga att hade jag vetat hur enkelt det är så hade jag gjort min resa på betydligt kortare tid men det är ju lätt att vara efterklok och se hur jag krånglade till allting. Ni som har följt mig ett tag känner ju till vad jag varit med om men för er som är nya så kommer här en liten sammanfattning av det jag upplevt i mitt liv.

* Utbytt mot flaskan av en förälder vid 6 års ålder.
* Uppvuxen med alkohol, fylleslag, bråk, gräl, elakheter och avsaknad av uppmuntran, trygghet, kärlek och stöd.
* Jag har blivit fysiskt misshandlad. Slagen blodig och medvetslös.
* Jag har blivit psykiskt misshandlad så till den milda grad att jag inte ens vågade köpa ett tuggummi av rädsla.
* Änka vid 23.
* Mordhotad.
* Utsatt för telefonterror.
* Utsatt för Psykisk tortyr under 3 år.
* Polisanmäld för stöld och förskingring av dödsbo.
* Anklagad för mord på min fästman av hans anhöriga.
* Drabbats av Posttraumatiskt stressyndrom vid flera tillfällen under livet.
* Våldtagen flera gånger.
* Fader dog vid 23.
* Moder dog för tidigt och hittades efter en hjärtinfarkt djupfryst efter att hon suttit död utomhus i två dygn.
*Självmordsförsök
*Trasiga relationer
* Totalt havererad ekonomi där Kronofogden knackade på dörren och ville sälja vårt hus.

Det påverkade mig på olika vis!
När jag mådde som allra sämst vågade jag inte gå ut när det var mörkt och att höra en telefonsignal fick mig att sitta skakandes, gråtandes och livrädd i ett hörn medan jag väntade på att de nervlugnande skulle verka. Jag hade ett enormt automatiserat negativt tänkande som bara skapade mer elände.

Jag har av det här lärt mig att livet är så kort och sårbart. Jag har lärt mig att livet är en fantastisk gåva som vi bör förvalta väl, en gåva att njuta av med tacksamhet. Jag är tacksam över att jag kan gå ut utan att behöva vara rädd för att någon ska attackera mig med kniv, jag är tacksam över att jag vågar gå ut fast det är mörkt, jag är tacksam över att ingen vill mig något ont och jag är tacksam över att jag fortfarande lever, att jag får uppleva att mina barn och barnbarn växer, att få njuta av den kärlek som finns omkring mig.

Ibland har jag märkt att min tidsuppfattning är lite skev och förvriden men jag skulle uppskatta att jag varit mer eller mindre deprimerad i mer än halva mitt liv. Ibland så undrar jag hur jag har överlevt, hur lyckades jag klättra upp, hur lyckades jag upptäcka leendet igen. Och jag vet uppriktigt inte vilket som varit den starkaste drivkraften, men jag vet att något som har drivit mig vidare har varit envisheten för jag har alltid varit övertygad om att någonstans, någon gång så kommer jag att finna ett liv där jag kan le, vara fri. Att få leva ett liv där ingen vill mig illa, inte ens jag själv.

Mattan har ryckts undan för mig flera gånger och varje gång har jag fått kravla mig upp, ibland har jag knappt börjat kravla förrän mattan ryckts undan igen. Det har tagit den tid som behövts, det har varit ett ständigt letande för att hitta formeln för att vara lycklig. Jag var övertygad att det skulle vara hårt arbete, tidskrävande och väldigt jobbigt att skapa lycka. Och jag levde i den tron i många år ända tills jag hittade Attraktionslagen.

Jag upptäckte att det inte behövdes en konstig formel för att finna glädje och lycka. Det är så mycket enklare och lättare att vara lycklig än att ha ett miserabelt liv. Med små justeringar i tankarna, sina övertygelser och sin syn på saker och ting så kan man förändra sitt liv och sin vardag till att bli det man önskar.

Så hur gjorde jag då egentligen?

Det första jag gjorde var att fatta beslutet att vara sann mot mig själv. Sen kom jag i kontakt med Attraktionslagen och började studera den. När jag väl förstod hur den fungerade så gjorde jag helt tvärtemot vad de allra flesta gör. Jag slutade vänta på att saker skulle förändras så att jag sen kunde bli lycklig. Istället började jag vara lycklig i nuet även om andra kanske uppfattade att jag inte hade något att vara lycklig över.

Idag ser mitt liv helt annorlunda ut. Förutom att jag är lycklig varje dag så har jag gift mig med en fantastisk man, jag älskar mitt jobb, jag har genomfört min dröm om att flytta utomlands, jag har en trygg ekonomi och jag njuter av vetskapen om att livet vill mig väl. Jag har uppnått det jag trodde var helt omöjligt faktiskt. Jag är så tacksam över allt fantastiskt här i livet och att jag har äran att lära andra hur Attraktionslagen fungerar och kan förändra deras liv. Om du vill att jag ska lära dig hur du ska göra för att förändra ditt liv så att du känner lycka varje dag så kan du läsa mer om det HÄR.

Jag önskar dig en fantastisk dag!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 tankar om “Attraktionslagen – Så gick jag från misär till lycka