Dags för en makeover? 4 kommentarer


Jag har haft en helt underbar lördag då jag har helt varit i min egen värld av tankar, drömmar, idéer och känslor. Så det här inlägget kommer lite senare än vad jag hade tänkt mig men så blir det när jag spontanar. 🙂 Ikväll blir det en skön soffkväll. Dock kommer jag inte titta på TV då dottern och maken vill se Mello och det är inte någon favorit hos mig så jag kommer nog bloggvandra lite hos er och ta del av mer spännande saker än Mello. 🙂

Cecilia, Svartvit

Inspirerande föreläsare

Nu börjar anmälningarna till min föreläsning i Stockholm att trilla in så om du vill vara säker på att få en biljett är det bäst du bokar den nu eftersom det är begränsat antal platser. Du bokar din biljett HÄR.

Och du har väl hängt på min bloggutmaning som heter ”Mer glädje åt folket”? Läs mer om den HÄR.

 

Här kommer tips nr 6 för hur du enkelt kan bjuda in lite mer spänning i ditt liv.

6 fingrar6. Gör en makeover. Skaffa en ny frisyr, gå till en sminkös och lär dig nya sätt att sminka dig, köp en ny outfit eller testa en helt ny stil. Det är ännu roligare om du gör det tillsammans med en vän.

 

 

 

 

 

Inlägg nr 7 i #blogg100

Du kanske också gillar:

 • Gå utGå ut (2)
  Idag har vi fantastiskt väder här med rena värmeböljan så idag tänker ge mig ut och […]
 • JubelJubel (2)
  Om någon skulle skriva en bok om ditt liv, skulle titeln då vara något i stil med Den […]
 • Känslomässigt tröttKänslomässigt trött (8)
  Idag är jag väldigt trött känslomässigt efter gårdagens tråkiga besked som jag skrev om. […]
 • Redo att ta en risk?Redo att ta en risk? (6)
  Idag blev det klart att jag kommer till Eskilstuna den 19 Maj med Föreläsningen som […]
 • Hotta upp ditt sexlivHotta upp ditt sexliv (0)
  Som jag säkert skrivit tidigare så är jag så glad över att jag fått in fler bokningar av […]


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 tankar om “Dags för en makeover?