Mer Glädje åt folket! 24 kommentarer


Nu är käringen igång igen med sitt positiva tjafs. Sorry, men jag kan inte låta bli för jag är som jag är och jag har kunskapen, verktygen och livsläxorna som gör att jag vet att det är möjligt att klättra högre upp på lyckoskalan.

BloggutmaningSå vad är då mer glädje åt folket? Jo, jag har sett att det på olika bloggar förekommer olika fotoutmaningar och andra utmaningar på bloggar så jag tänkte att jag skulle starta en egen utmaning för att sprida glädje på nätet. Och min förhoppning är att alla mina läsare vill hänga med. 🙂 Det är jättelätt och det ger dig flera fördelar: glädje, fler besökare, en länk på min blogg och så har du ämne för ett inlägg i veckan. Bra va?

Så här går det till:

 • Varje måndag så ger jag ett ämne för utmaningen.
 • Du som vill vara med skriver en kommentar till det här inlägget och så skriver du i ett inlägg på din blogg att du är med i den  här veckans utmaning så att även dina bloggvänner kan vara med och sprida nätglädje. Om du vill så får du låna bilden i det här inlägget när du skriver om utmaningen. 
 • På söndagen skriver du som deltar ett inlägg på din blogg om hur din utmaning gått.
 • På söndagen kommer jag här att skriva ett inlägg med länk till alla deltagande bloggar.

Den  här veckans utmaning är som följer:

Under veckan som går så ska du ta tillvara på de chanser du får att göra en god gärning för en medmänniska och på söndag skriver du ett inlägg där du beskriver den goda gärning som har fyllt dig med mest glädje. Den här utmaningen sprider inte bara glädje till de som läser ditt inlägg utan även till dig och till den/de som du har gjort en god gärning för.

Frågor och funderingar skrives i kommentarerna.

Så du hänger väl med nu och sprider mer glädje här i världen?

Den 29 Mars föreläser jag i Stockholm och har du vägarna förbi så vore det jättekul att träffas. Läs mer HÄR

You Rock!!!

Inlägg 2 i Blogg100. 🙂

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

24 tankar om “Mer Glädje åt folket!

 • Gunnel

  Jag har för mig att jag skrev i kommentarsfältet att jag gärna var med, men sen blev jag lite osäker om jag skickade iväg det. I vilket fall som helst så är jag gärna med denna veckan. Kram

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Jag förstår hur du menar men det här handlar inte om att skryta utan det handlar om att du delar med dig av din glädje till dina läsare. Och du skriver ju i inlägget att du har varit med i en bloggutmaning som gick ut på att göra en god gärning så det är ju ingen som kommer ta det som skryt. Och så hoppas vi att flera av dina läsare också vill vara med i utmaningen eftersom du skriver i din blogg att du är med. Så det handlar om att vi tillsammans ska sprida mer nätglädje i motsats till allt näthat som finns överallt. 🙂

   You Rock!!!

 • Spanaren

  Var med fram och tillbaka i en grupp i facebook om ungefär samma sak. Tycket inte det var kul och gick fort ur den gruppen. Glädje ska vara spontan och äkta.
  Jag är med i något som heter lördagsgruppen. Där hittar en person på olika teman för lördagar i sin tilldelade månad. Varför inte göra något sådant hos dig? Du börjar med att skriva glada teman för mars och en speciell dag. När april kommer så blir det en ny person som hittar på teman för den månaden och så vidare. Alla som är med i gruppen får mest troligt besök plus glada skratt eller … /kram

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Man ska inte göra sådant som man inte tycker är kul. Tack för tipset! Vill du inte vara med den här veckan så kanske någon annan vecka passar dig bättre, det är tack och lov helt frivilligt. 😉

   Kram!

   You Rock!!!

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Hurra vad härligt! Och nu kommer du inte bara fortsätta med att göra goda gärningar utan nu delar du även den glädjen med alla dina läsare som kommer uppleva glädje när de läser ditt inlägg om det. Plus att du inspirerar de till att vara med i utmaningen så att de också kan sprida mer glädje till sina vänner. 🙂

   You Rock!!!

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Ja, jag hoppas du vill vara med och sprida mer nätglädje som motvikt till allt näthat som finns.

   Sv: Ja, jag gjorde en salsa på tomat och linser till köttbullarna ikväll. Mumma. 🙂

   You Rock!!!

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Ja, gör det. The more the merrier. Det vore kul om du hakade på och om det inte passar den här veckan så kommer nästa utmaning veckan därpå. 🙂

   You Rock!!!

 • TantGlad

  Häääärligt. Mer glädje till folket, det gillar jag.
  Med en ryggsäck som innehåller lite av varje så förstår vi åxo livet och människor bättre.

  Hääärligt inlägg.
  Kramkram.

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Jag är helt övertygad om att de allra flesta av oss gör goda gärningar och annat som gör folk glada ofta. Så syftet med utmaningen är att när vi skriver om det på våra bloggar så kommer läsarna också att bli glada när de läser. Det är så mycket skit och hat på nätet så därför vill jag sprida mer nätgläde.

   Kram!

   You Rock!!!

 • Pernilla

  Jag är dålig på utmaningar men det här är väldigt bra. Även om jag inte hänger på blogg-utmaningen, kommer jag anta din inramning en då. Jag ska absolut göra en god gärning. Sen får jag se om jag skriver om den.
  /P

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Ja, och har du inte tid den här veckan så kan du vara med nästa vecka, eller veckan efter det. 🙂 Jag tänkte köra olika teman varje vecka. Dela gärna med dig av utmaningen på din blogg så dina vänner också kan vara med. 🙂

   You Rock!!!

 • Mia

  Jag gör ett försök att komma ihåg att skriva om det på min blogg… och att utföra positiva saker som glädjer både mig och andra… 😉

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Vad roligt, Mia! Och tänk sen vad kul på söndag när vi alla skriver våra inlägg och gör alla våra läsare extra glada när de läser. 🙂 Och så hoppas jag att många av våra bloggvänenr är med så att deras vänner också får ta del av glädjen. 🙂

   You Rock!!!