En dag i bilder 4 kommentarer


Jag hade tänkt att jag skulle ägna den här lördagen åt bloggvärlden. Jag har inte bloggvandrat på ett tag så jag kände att det var dags. Men, så kom jag i morse på att jag skulle gå från tanke till handling och göra den där blomhyllan som jag tänkt på i ett par veckor.

Så först letade jag reda på material här hemma på gården och fick ihop en bra brädhög.

Förebild

Så jag satte igång med att dra ut en massa långa spikar vilket var ett svettigt jobb. Tänk att det finns så långa spikar? Sen började jag mäta och hämtade en såg. Jag sågade  till två reglar för hand till benen men insåg att det skulle ta mig evigheter att såga till alla de bitar jag behövde. å jag tog mod till mig och startade vedkapen som låter högt och kan utgöra en otäck fara.

Sågen

Utan blodvite så hade jag sågat till alla bitar i ett nafs och det kändes så skönt. Så då skruvade jag ihop alla bitar och det blev riktigt bra. Blomhyllan står av sig själv!

Halvvägs

Känner mig riktigt nöjd och tar fram färg och pensel.

Efterbild

Nu ser jag fram emot morgondagen då hyllan är torr och jag kan ställa blommor och annat där. Det kommer bli så fint!

Önskar er en helt suverän lördagskväll!

Inlägg 56 #blogg100

Du kanske också gillar:

 • 3 tips för positivt tänkande3 tips för positivt tänkande (8)
  Igår hade jag en helt fantastisk kväll. Min man och jag var och lyssnade på Noice […]
 • JubelJubel (2)
  Om någon skulle skriva en bok om ditt liv, skulle titeln då vara något i stil med Den […]
 • Sann lyckaSann lycka (4)
  Sitter nu på tåget på väg ner till Malmö där jag ska föreläsa i morgon. Jag älskar att […]
 • Mer Glädje åt folket!Mer Glädje åt folket! (24)
  Nu är käringen igång igen med sitt positiva tjafs. Sorry, men jag kan inte låta bli för […]
 • Dags för en makeover?Dags för en makeover? (4)
  Jag har haft en helt underbar lördag då jag har helt varit i min egen värld av tankar, […]


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 tankar om “En dag i bilder