Föreläsningen som ingen jävel vill se! 6 kommentarer


Cecilia Kärvegård, föreläsare!

Inspiration

I går föreläste jag i Stockholm och det var så underbart. Jag älskar att föreläsa och möta min publik för det blir så fantastiska möten. Jag fick flera nya vänner igår och jag träffade Facebook-vänner IRL för första gången. Det var en helt suverän dag! Arrangören vill ha mig tillbaka så vi ska planera in ett nytt datum då jag kommer tillbaka till Stockholm.

I går fick jag också förfrågningar om att komma till Eskilstuna, Malmö och Helsingborg så nu ska det bokas datum för de städerna också. Vill du att jag kommer till din stad så är det bara att du hör av dig till mig så fixar vi det. 🙂

Jag håller nu på och skapar min nya föreläsning som kommer heta: ”Föreläsningen som ingen jävel vill se!” och det ska bli så kul att ta den föreläsningen på turné. 🙂 Du utsätter dig för vissa risker om du skulle gå på den föreläsningen. Risken finns att du lär dig hur du blir på bättre humör och hur du får en mer positiv attityd. Du kanske till och med drabbas av att känna någon form av glädje ett par minuter varje dag. Du kanske till och med börjar se din partner med andra ögon och blir lite småkär igen. Ja, det är nog bäst att du struntar i den här föreläsningen och stannar hemma istället.

You Rock!!!

Du kanske också gillar:

 • Det är bara så suveränt läckertDet är bara så suveränt läckert (7)
  Jag har haft en helt suverän helg i Malmö och föreläsningen i går gick suveränt. Det […]
 • Känslomässigt tröttKänslomässigt trött (8)
  Idag är jag väldigt trött känslomässigt efter gårdagens tråkiga besked som jag skrev om. […]
 • Från tanke till ståndFrån tanke till stånd (2)
  Den här veckan har varit helt suverän och morgondagen kommer avsluta veckan på ett […]
 • Helt great!Helt great! (6)
  Vilken fantastisk dag jag har haft idag. Det händer mycket nu och det är så härligt att […]
 • Att göra det jag älskarAtt göra det jag älskar (2)
  Jag är så glad över att jag får jobba med det jag älskar. När jag är ute och föreläser […]


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 tankar om “Föreläsningen som ingen jävel vill se!

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Ja, jag tror nog den passar väldigt bra för oss som går mot strömmen. 🙂 Kan vara väldigt provocerande för de som strävar efter att passa in i fållan och vara som alla andra och följa samhällets ibland stereotypa normer.
   Äntligen måndag är precis i min smak, jag kallar måndag för Charmiga måndag. 🙂

 • Geddfish

  Haha, du är då för härlig! 😉 Den föreställningen ska man ju absolut se 😉 inte sitta hemma och grotta in sig, nähej, *skratt skratt*
  Bättre att slå sig på knäna i en skrattattack 😉
  Goaste du, kram <3