Det är bara så suveränt läckert 7 kommentarer


Föreläser i Malmö

Föreläser i Malmö

Jag har haft en helt suverän helg i Malmö och föreläsningen i går gick suveränt. Det är en så fantastisk kick att föreläsa och möta andra människor. Jag har träffat så många nya härliga människor den här helgen. Bland annat så satt jag bredvid en dam på tåget ner till Malmö och efter ett par timmar så började vi prata men vi hann kanske bara prata 40 minuter innan vi nådde hennes hållplats och var tvungna att skiljas åt. Innan hon klev av tåget så vände hon sig till mig och sade: ”Jag önskar att jag hade börjat prata med dig tidigare så vi hade kunnat prata mer.” 🙂 Jag blev så glad över att höra det och jag hade väldigt gärna fortsatt att prata med henne för hon var så intressant och jag gillade hennes tankar. 🙂

Nu ser jag fram emot nästa föreläsning som är på lördag, den 16 Maj i Höör. Det ska bli så spännande för jag tror aldrig att jag varit i Höör. Har ni varit i Höör?

Vill du att jag kommer till din stad och föreläser så är det bara att du skriver en kommentar nedan eller så kan du maila mig på: cecilia@klokegard.se. Klicka på bilden nedan för att se alla städer och datum som är inbokade för tillfället. Där kan du även köpa din biljett för att lyssna till mig. 🙂

rp_I-en-stad-org-238x300.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Inlägg 71 #blogg100

Du kanske också gillar:

 • Föreläsningen som ingen jävel vill se!Föreläsningen som ingen jävel vill se! (6)
  I går föreläste jag i Stockholm och det var så underbart. Jag älskar att föreläsa […]
 • Sann lyckaSann lycka (4)
  Sitter nu på tåget på väg ner till Malmö där jag ska föreläsa i morgon. Jag älskar att […]
 • Från tanke till ståndFrån tanke till stånd (2)
  Den här veckan har varit helt suverän och morgondagen kommer avsluta veckan på ett […]
 • Att göra det jag älskarAtt göra det jag älskar (2)
  Jag är så glad över att jag får jobba med det jag älskar. När jag är ute och föreläser […]
 • Hej hopp och lite nyheterHej hopp och lite nyheter (4)
  Hallå alla Härliga! Igår hade jag fullt upp precis hela dagen och kvällen. Jag […]


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 tankar om “Det är bara så suveränt läckert

 • TantGlad

  Det låter härligt. Vilket härligt möte med damen.
  Här själv varit med om samma sak
  Man tyckte det kändes nästan lite jobbigt att gå olika vägar.

  Inspirerande och härlig är du.
  Att lyssna på dig måtte ju värkligen vara semester. Sånt som vi behöver ta in i själen är alldrig fel.

  Kramiz.

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Ja, det är härligt med sådana möten. 🙂

   Ja, jag hoppas det är härligt att lyssna på mig. Publiken brukar i alla fall alltid skratta. 🙂
   Hoppas du kan komma på någon av mina föreläsningar. 🙂

   Kram!

   You Rock!!!

 • Comsi Comsa

  Skit också, förra kommentaren bara gick iväg medan orden på dator hoppade, något är fel i datorn. Ville skriva: Det är som att personer dyker upp där man är för att man just då värdesätter just detta möte… Du får gärna ta bort kommentaren ovan.

  Kramen ♥

 • Comsi Comsa

  Skönt att läsa, med din härliga energi kan man bara få densamma tillbaka.
  Tänker på kvinnan på tåget, ibland blir det så här och man vill bara ha lite mer tid med personen, märker på detta rätt ofta. Det är som om några bara dyker upp där man är för att just då behöver dem.

 • Annika

  Visst är det roligt att träffa nya människor. Skulle verkligen vilja lyssna på din föreläsning. Men det får bli till hösten i så fall. Nu känner man att det är sommar och semester som jag vill ta itu med först. Och det känns ju inte alls fel.
  Kramelikram

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Ja, jag älskar att träffa nya människor och få ta del av nya tankar och livsöden. Det är så inspirerande och fascinerande. 🙂

   Vad roligt att du vill se min föreläsning! Det blir en turné till hösten också. Var bor du någonstans så får vi se om jag kan ordna så att jag kommer till en stad i närheten?

   Kram!

   You Rock!!!