Att göra det jag älskar 2 kommentarer


InspirationsföreläsningJag är så glad över att jag får jobba med det jag älskar. När jag är ute och föreläser så är det så fantastiskt kul att möta alla härliga människor och ingen föreläsning blir den andra lik eftersom responsen från publiken skiljer sig åt från stad till stad. Som nu när jag var i Eskilstuna så kan jag garantera att de som såg den föreläsningen inte kommer låta bli att flina nästa gång de äter Falukorv. Och allt bara för en felsägning jag gjorde som ledde till våldsamma skrattattacker. Och det är det som är så kul att föreläsningen är så levande och att publiken är så delaktig. Och det är så fantastisk kul att föreläsningen blivit så väl mottagen och det känns nästan lite sorgligt att det nu bara är 6 föreläsningar kvar innan sommaren. Tack och lov så håller jag nu på och bokar in nya föreläsningar till hösten och 9 städer är klara och vi ska bara sätta datum där och så har jag fått in önskemål på ännu fler städer.

Har du önskemål om att jag ska komma till din stad och föreläsa så är det bara att lämna en kommentar här nedan. 🙂

Jag har också fått så härlig feedback efter den senaste föreläsningen som jag hade i Eskilstuna och jag vill dela med mig av glädjen i deras ord. 🙂

”Fick mig ett gått och härligt skratt. tack för du bjöd på dig själv. hade super roligt och lärde mig nyttiga saker. P.s falukorv skrev jag ner i min humörsamling!”

”Så himla nöjd efter en fantastisk kväll på Clarion Bolinder Hotell Cecilia Kärvegård är en härlig och tankeväckande föreläsare som verkligen kan inspirera, roa och underhålla. Kvällen bjöd på många härliga skratt och igenkänningsfaktorn var stor.
You rock!”

”Tack så jättemycket för en otroligt givande och rolig föreläsning ikväll! Den tillhör numera min humörsamling You Rock!”

”Tack Cecilia Kärvegård för en kul kväll, läggs till i humörsamlaren Hälsa även mannen din och tacka även honom för goda skratt Kraam”

Nästa föreläsning blir i Göteborg den 27 Maj och du hittar mer info om den och mina övriga föreläsningar under fliken Öppna föreläsningar här ovan eller så klickar du HÄR.

Och här kommer det senaste klippet jag gjort som blev en trailer:

Inlägg 78 #blogg100

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Att göra det jag älskar