Cecilia RockBabe Kärvegård


Att göra det jag älskar 2 kommentarer

InspirationsföreläsningJag är så glad över att jag får jobba med det jag älskar. När jag är ute och föreläser så är det så fantastiskt kul att möta alla härliga människor och ingen föreläsning blir den andra lik eftersom responsen från publiken skiljer sig åt från stad till stad. Som nu när jag var i Eskilstuna så kan jag garantera att de som såg den föreläsningen inte kommer låta bli att flina nästa gång de äter Falukorv. Och allt bara för en felsägning jag gjorde som ledde till våldsamma skrattattacker. Och det är det som är så kul att föreläsningen är så levande och att publiken är så delaktig. (mer …)


Känner du dig uttråkad och tycker att livet har stagnerat? 3 kommentarer

rp_Hem.jpgOm ditt liv verkar fyllt av tung energi och din motivation att göra något har tagit en störtdykning så är det dags att sätta fart!

Leda är som ett virus som slukar din glädje, inspiration och fokus. Stagnation, apati och slöhet följer i dess kölvatten. Har du känslan av tröghet och av att vara disträ och du vet att du inte är nöjd med ditt liv men vet inte vad du ska göra åt det? (mer …)


Videoinlägg så här en fredag

Hallå alla härliga!

Jag berättade ju förut om att jag skulle vara gäst i en talkshow som spelades in som ett pilotavsnitt och nu har intervjun lagts upp på YouTube. Klippet börjar med en intervju med artisten Jan Johansen och efter det kommer intervjun med mig. Jag läser även ett avsnitt ur min bok. Det jag läser handlar om att välja fokus när det gäller soporna. Och sen avslutas det med en sång av Jan Johansen. 🙂 Hoppas ni gillar klippet!

Kolla i vilka städer jag föreläser genom att klicka HÄR.

Inlägg 74 #blogg100


Hej hopp och lite nyheter 4 kommentarer

Jätteglad!

Jätteglad!

Hallå alla Härliga! Igår hade jag fullt upp precis hela dagen och kvällen. Jag pratade med folk i telefon, via mail och via PM. Jag var helt slut på kvällen och lade mig väldigt tidigt. 🙂 Idag har det varit betydligt lugnare så jag har passat på att ta hand om mig själv med meditation och bokläsning. (mer …)


Mina 7 tips i Aftonbladet Wellness 10 kommentarer

Aftonbladet, WellnessI senaste numret av Aftonbladet Wellness finns en artikel som heter: ”Vakna på rätt sida” där jag intervjuas om positivt tänkande. Ni hittar där mina 7 bästa tips för att bli positivare + en övning som heter Bli en humörsamlare. Den övningen har jag tidigare publicerat här på bloggen så jag tänkte idag köra en repris på den.

(mer …)


Det rullar på och rullar på 2 kommentarer

Och jag bara älskar livet just nu. Jag är så glad över att jag snart får dra iväg på föreläsningsturné eftersom jag älskar att föreläsa. FÖRELÄSNINGEN SOM INGEN JÄVEL VILL SE har blivit så populär och jag är så tacksam. Idag blev jag kontaktad av en skribent som vill skriva en artikel om min föreläsning och så blev det klart att jag ska till Oskarshamn och föreläsa. Jag har också fått önskemål om att komma upp till Västernorrland med föreläsningen. 🙂

Turnén  börjar i Göteborg den 2 Maj och jag hoppas vi ses där eller i någon annan stad.

Klicka på bilden nedan för att se mer detaljer och för att köpa biljetter.

Alla städer

 

Inlägg 50 #blogg100


Det här är helt magiskt

FokusJag har en längre tid haft lite ont i min högra överarm. Inte så mycket och bara  ibland men den senaste veckan har det blivit värre och i natt så vaknade jag av smärtan flera gånger. I morse hade jag så ont så jag knappt kunde klä på mig så jag tyckte det var dags att kontakta sjukvården. Diagnosen blev muskelinflammation och så fick jag medicin och en remiss till Sjukgymnast så nu hoppas jag att det snabbt går över. Faktum är att det nu känns betydligt mycket bättre än i morse. Då gjorde det ont hela tiden men nu gör det bara ont vid vissa rörelser som jag kan undvika. Så jag har goda förhoppningar om att jag inom kort Rockar vidare som vanligt.

rp_SrF-Jävel-org-238x300.jpgOch vad är det som är så magiskt då? Jo, jag är så mäkta imponerad över den enorma uppmärksamhet som min nya föreläsning: Föreläsningen som ingen jävel vill se har fått. Har aldrig varit med om maken och det är så himla häftigt. Varje dag kommer det in fler förfrågningar från människor som vill att jag ska komma till deras stad med föreläsningen som beskrivs så här:

Du bör vara medveten om att du utsätter dig för vissa risker om du skulle gå på den föreläsningen.
Risken finns att du lär dig hur du blir på bättre humör och hur du får en mer positiv attityd.
Du kanske till och med drabbas av att känna någon form av glädje ett par minuter varje dag.
Du kanske till och med börjar se din partner med andra ögon och blir lite småkär igen.
Efter den här föreläsningen så kommer du inse att ditt enda val är att…..
Ja, det är nog bäst att du struntar i den här föreläsningen och stannar hemma istället.

Det vore jättekul att träffa er bloggläsare IRL och om ni har lust att komma på en föreläsning så kan ni kika på min flik: Öppna föreläsningar för att se när jag kommer till en stad i närheten. Finns det ingen stad i närheten av dig så kan du läsa HÄR för att få reda på hur du kan göra för att jag ska komma till din stad.

Inlägg 40 #blogg100


Svar på en vanlig fråga 5 kommentarer

Glad Påsk!

Glad Påsk!

Jag hoppas ni alla har haft och fortfarande har en skön Påsk. Min helg har än så länge bestått av en perfekt kombination av umgänge med familj och lugn och ro. I går var min dotter, hennes sambo och deras två barn här och käkade en trerätters påsklunch och idag så har vi varit hos svärmor och ätit påskbuffé. Det är de enda inbokade aktiviteterna jag haft den här helgen och det har passat mig perfekt för det har gett mig mycket tid för att umgås med mig själv, mina tankar och mina känslor.

 

(mer …)