Svar på en vanlig fråga 5 kommentarer


Glad Påsk!

Glad Påsk!

Jag hoppas ni alla har haft och fortfarande har en skön Påsk. Min helg har än så länge bestått av en perfekt kombination av umgänge med familj och lugn och ro. I går var min dotter, hennes sambo och deras två barn här och käkade en trerätters påsklunch och idag så har vi varit hos svärmor och ätit påskbuffé. Det är de enda inbokade aktiviteterna jag haft den här helgen och det har passat mig perfekt för det har gett mig mycket tid för att umgås med mig själv, mina tankar och mina känslor.

 

Den 29 mars höll jag en öppen föreläsning i Stockholm och den blev så omtyckt så de ville att jag skulle komma tillbaka den 7 Juni. Det är också klart att jag kommer till Göteborg den 2 Maj och troligen blir det Malmö den 9 Maj. Och jag har märkt i sociala medier att min nya föreläsning som heter: ”Föreläsningen som ingen jävel vill se” har blivit väldigt uppmärksammad och det är många som vill se den. Det har också lett till att många har frågat mig hur det går till att tillsammans med mig anordna en föreläsning. och det är den frågan jag tänkte besvara i det här inlägget. Jag har önskemål om att komma till Växjö, Jönköping och Helsingborg och skulle där behöva någon att samarbeta med. Och vill du att jag kommer till din stad och vill du samarbeta med mig kring en föreläsning så är det så här det fungerar:

Det här gör du:

 • Letar reda på en lämplig lokal
 • Kollar lediga datum med lokaluthyraren
 • Köper frukt el liknande till pausen
 • Hämtar och lämnar nycklar

Det här gör jag:

 • Skapar ett evenemang på FB
 • Säljer biljetter i webshopen
 • Betalar lokalhyran
 • Betalar dig 20% av biljettintäkterna för ditt arbete
 • Lägger upp eventet på sidan för Öppna föreläsningar
 • Föreläser

Det här gör vi tillsammans:

 • Bjuder in våra vänner till evenemanget på Facebook
 • Marknadsför föreläsningen i de Sociala medier där vi är aktiva
 • Träffas och har helt suveränt kul tillsammans

Vill du anordna en föreläsning tillsammans med mig så kan du lämna en kommentar här eller så skickar du mig ett mail: cecilia@klokegard.se

Inlägg 36 i #blogg100

You Rock!!!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 tankar om “Svar på en vanlig fråga