Ändra dina tankar så får du andra resultat 2 kommentarer


Finns det områden i ditt liv som du önskar var bättre? Vill du trivas bättre på jobbet? Vill du ha en bättre relation? Vill du trivas bättre med ditt liv? Då ska jag avslöja att du besitter ett verktyg som kan ge dig de resultat du vill ha i ditt liv.

Många som kontaktar mig berättar om olika saker i sitt liv som de försöker förändra men att de aldrig lyckas få de resultat som de önskar. Deras relation blir ändå inte bättre, de trivs ändå inte bättre på jobbet, de känner sig ändå inte lyckligare osv, trots att de försöker på alla sätt som de kan.

Svan

När jag sedan ställer lite frågor så märker jag att det sätt som de försökt förändra sin situation på är genom att försöka ändra på sin omgivning och på de människor som det gäller. Och då är det döfött från början för du kan aldrig ändra en annan människa. Och så försöker de om och om igen på samma sätt och undrar varför de inte får andra resultat. Jag tar ett exempel för att visa vad jag menar. Du står framför din bostad och ska låsa upp dörren. Nyckeln finns på en nyckelknippa med flera nycklar. Det börjar skymma så du ser inte nycklarna ordentligt. Du tar en nyckel men den går inte ens in i låset så då provar du ju med nästa nyckel för att se om den passar. Och så håller du på tills du hittar rätt nyckel, eller hur? Men när det kommer till livet så tenderar de flesta att prova med samma nyckel om och om igen och sen undrar de varför dörren inte öppnas.

Som jag skrev i inledningen så skulle jag avslöja vilket verktyg det är som du har och som du kan använda för att nå andra resultat i ditt liv. Ett verktyg som du kan använda för att hitta rätt nyckel som låser upp dörren till det du vill ha. Visst är det coolt?

Det verktyg som är nyckeln för att öppna dörren till det du vill ha är dina tankar. Dina tankar styr dina känslor, dina känslor styr ditt beteende och ditt beteende styr hur omgivningen bemöter dig. Dina tankar är rätt nyckel för att öppna din dörr så att du får det du vill ha i ditt liv. Och det spelar ingen roll om du vill ha en bättre kärleksrelation, trivas bättre på ditt jobb, känna mer livsglädje, ha fler vänner, vara mer nöjd med din bostad, vakna med glädje, ha bättre semestrar, ha en bättre relation med din mamma, vara mer nöjd med dig själv etc för det är dina tankar som styr hur olika områden i ditt liv ser ut och känns för dig.

Vill du också lära dig hur du kan använda dina tankar till att förbättra olika områden i ditt liv? I min webshop hittar du både e-böcker och e-kurser för att hjälpa dig att göra de förändringar i dina tankar som krävs för att skapa det liv du önskar. Du hittar webshopen HÄR.

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Ändra dina tankar så får du andra resultat