En krona för din tanke!


A penny for your thought! Ja, det låter faktiskt bättre på engelska, eller hur? Tänk om du fick en krona för varje tanke du hade, det skulle bli mellan 65 000:-/90 000:- per dag. Vore väl inga fel, eller hur? Men det är faktiskt så att vi tänker ungefär så många tankar varje dag!

Just nu så håller jag på att avsluta ett väldigt roligt projekt som har namnet: ”365 dagar PT” där PT betyder Positivt Tänkande. Upprinnelsen till det här projektet är att några av mina deltagare på mina E-kurser efterfrågade någon form av daglig påminnelse för att inte falla in i gamla tankemönster. Jag tyckte det var en väldigt bra idé eftersom det ju tar ett tag att bryta en vana, oavsett vad det handlar om.

aldrigroligt

365 dagar PT är en mailserie där du varje dag får ett mail som fungerar som påminnelse för att du ska komma ihåg din nya vana att tänka positivt. Mailen kan innehålla ett tips, en övning, tänkvärda ord etc och allt i syfte att stötta och peppa dig på din resa mot positivt tänkande.

Var kommer en krona för din tanke in i bilden?

Jo, jag tänkte så här att du som önskar dessa påminnelser investerar 1:-/dag för det här verktyget som kommer hjälpa dig, peppa dig, stötta dig, stärka dig, påminna dig och se till att du håller dig på banan under ett helt år.

Så, precis som du investerar i din fysiska hälsa i form av näringstillskott som kostar X antal kronor/tablett så investerar du här i en tanke/dag för 1:- under 365 dagar. Det är lite finjusteringar kvar innan verktyget släpps men det är nära nu så håll ögonen öppna.

Du som deltar på mina webinarer eller prenumererar på mitt nyhetsbrev kommer vara bland de första att få ta del av premiären + att ni kommer få ett väldigt bra erbjudande som tack för att ni deltar i webinarerna eller prenumererar på nyhetsbrevet.

Om du inte redan signat upp dig för nyhetsbrevet eller webinarerna så kan du göra det genom att klicka HÄR.

Låter det som ett bra verktyg?

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *