Ännu fler tips för ett miserabelt liv! 7 kommentarerVill du fortsätta vara riktigt olycklig?

Vill du försäkra dig om att du slipper känna dig värdefull?

Vill du se till att du inte når dina mål?

Suveränt! För här hittar du tipsen som garanterat hjälper dig att sabba ditt liv.

I går skrev jag ett inlägg som hette: 17 tips för ett miserabelt liv! eftersom det inlägget blev så populärt så tänkte jag komma med lite fler tips för hur du kan sabba ditt liv.

Då Rockar vi!!!

10 tips för att sabba ditt liv!

1. Sociala medier! När en vän skriver på Facebook att de ska på semester till Bahamas så skrivs det av en enda anledning och det är för att göra dig riktigt avundsjuk. När dina vänner lägger upp bilder på vad de äter och hur fint de har gjort hemma så är det bara för att reta dig. Det enda alla är ute efter är att påminna dig om hur bra deras liv är och hur värdelöst ditt liv är. Finns ju absolut ingen anledning att tro att de delar dessa bilder och uppdateringar för att de är glada för det de har. Nej, de vet hur tomt och innehållslöst ditt liv är så de gör sitt yttersta för att påminna dig om det. Och vid närmare eftertanke så skapades nog sociala medier av dina vänner så att de effektivt skulle kunna ge sig på dig. Det är ju det mest logiska.

2. Misstro! Om någon säger eller gör något snällt mot dig så är det något lurt på gång. Den personen vill säkert låna pengar, ha hjälp eller utnyttja dig på något sätt. Det finns ingen människa som är snäll utan anledning bara för att det känns bra för dem.

Ej bitter 3. Misstolka allt! Tolka allt till din nackdel. Om din partner inte svarar på dina sms så beror det på att du inte är uppskattad. Din partner kanske försöker lura i dig att det var fullt upp på jobbet, slut på batteri, att mobilen låg i bilen eller att ljudet var avstängt. Men det är klart att du inte fick något svar för att du är oälskad. Du får tacka din partner för att du fick ännu en möjlighet att bli på dåligt humör och ännu en kass kväll. Om din man säger att en skådespelerska på TV är snygg så betyder det automatiskt att du är skitful. När dina väninnor pratar om när de sätter upp nya gardiner så gör de det endast för att de tycker att dina gardiner är så fula och för att de tycker du byter alldeles för sällan.

4. Ändra aldrig! Om det uppstår en situation som du inte gillar så ska du inte behöva ändra på något för att det ska bli bättre. Varför skulle du ändra på dig? Finns ingen anledning för dig att utvecklas, lära dig nya saker, göra om något för att göra rätt, öka din självkännedom eller bli en bättre version av dig själv. Nej, luta dig tillbaka och låt alla andra ändra på sig och göra så att allt blir bra istället. 

5. Ha aldrig roligt! Om du har roligt så kanske du slappnar av en stund och missar något viktigt och tråkigt som du kan göra istället. 

6. Var aldrig dig själv! Försök vara som alla andra istället för om du är dig själv så finns det risk för att du kan känna dig som en fri människa och vad skulle grannarna tycka om det? Dessutom så kan det få dig att slappna av och framstå som en trevlig människa och det vore ju otäckt. Dessutom så är det mycket svårare att försöka vara som alla andra så det är ju en större utmaning och då är du ju bättre än alla andra om du klarar en så stor utmaning.

Fy

7. Roliga saker! Gör aldrig roliga saker. Då kan det hända att du mår bra vilket kan leda till att omgivningen tycker att det är trevligt att umgås med dig. Hemska tanke!

8. Värna din fasad! Ägna mycket tid åt att vårda och sköta om din fasad. Det är mycket jobbigare och tar längre tid än att istället se till att du mår bra så att du slipper ha en fasad. Och förresten, eftersom du inte vet hur man hanterar positiva känslor så blir det nog väldigt jobbigt att se till att du mår bra.

9. Forma ditt liv! Skaffa den utbildning, det jobb, den partnern, den musiksmaken, den hobbyn och det liv som du tror att din omgivning förväntar sig av dig. Fråga aldrig rakt ut utan gör din egen tolkning av vad din omgivning tänker och tycker och så formar du ditt liv utifrån det. Om du gör andra glada genom att lida på ett jobb du hatar så blir nog du också lycklig av det.

10. Inget förskott! Ta aldrig ut något i förskott. Ska du på anställningsintervju, till doktorn, köra upp, göra en tenta eller något annat som faktiskt kan sluta lyckligt ta absolut inte ut något i förskott. Tänk inte ens tanken att du får jobbet, är frisk, får ditt körkort eller klarar tentan. För om du gör det så kommer du bara bli ännu mer besviken om det inte blir som du tänkt. För att inte riskera att bli besviken så ska du i flera veckor ställa in dig på att det kommer gå åt helvete. Det är enda sättet att undvika besvikelse. Eller så kan du låta bli att gå på intervjun, köra upp osv.

DSC_0972
11. Och sist men inte minst, köp för fan inte någon av mina böcker som finns i Bokshopen för då sätter du all misär på spel. Du riskerar att bli en person som når sina mål, får bättre självförtroende, ler för minsta lilla skitsak, tror på sig själv, känner sig nöjd med livet och har roligt. Du kanske blir en person som känner sig värdefull, uppskattad, lycklig, och älskad. Du kanske även lär dig att bryta dåliga vanor.

Thinkstarnew

Slänger in ett tips nr 12 när vi ändå är igång. Känner att det är bäst att varna dig extra mycket. För här nedan finner du en äcklig Podcast vars syfte är att motivera och peppa dig. Så klicka dig härifrån nu innan du råkar trycka på Play för risken finns att mitt Wiiihooo får dig att le. Och det jag säger kanske får dig att känna sådana obehagliga känslor som inspiration och motivation till att göra något som får dig att må bra. För jag är ju en sådan där vidrig, positiv människa som ler och tycker det är kul med måndagar. En sådan där människa som du ska hålla dig långt borta ifrån. Bläää!

Och om de här tipsen inte räckte för att sabba ditt liv ordentligt så kan du läsa ytterligare 17 tips genom att klicka HÄR!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/121241144″ width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 tankar om “Ännu fler tips för ett miserabelt liv!