Grymt laddad!


Åh, vilken helt suverän start det har varit på den här veckan. Ni som har läst min blogg ett tag vet ju att jag älskar måndagar och brukar kalla de för Charmiga Måndag. Och bara den inställningen gör att mina måndagar brukar bli väldigt bra. Men idag har jag varit grymt laddad och trots att jag inte har sovit middag idag så är jag pigg så här på kvällen.

17 nov JagEnergin har kommit sig av att jag har gjort så roliga saker idag. Jag har ju dragit igång en superbra E-kurs idag för de som vill träna upp sin självkänsla och jag har verkligen längtat efter det här för jag älskar ju att inspirera och det får jag verkligen göra i den här kursen. Vill du läsa mer om webkursen så kan du göra det HÄR. Det går att hoppa på kursen ända till torsdag. Och som en helt suverän avslutning på den här arbetsdagen har jag tillsammans med min kollega, Iwan Karlsson haft ett gratis livewebinar. Vi har det varannan måndag och det är så fantastiskt roligt. Webinarerna gör mig alltid grymt laddad så nu sitter jag bara här och småflinar för mig själv. Riktigt härligt kvällsmys innan det blir sängdags.

Du kan se våra tidigare webinarer HÄR och vill du vara med nästa gång vi kör live så kan du anmäla dig HÄR så du får tillgång till länken. Det är helt gratis att vara med på webinarerna.

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *