I TV-studion! 4 kommentarer


Nu har vi spelat in dom 2 första avsnitten i serien ”Fråga Livsstilscoachen!” där jag svarar på frågor som tittarna mailat in till programmet. Avsnitt 1 sänds den 7 mars och jag kommer lägga ut länken här på bloggen. Det går bra att skicka in dina frågor till: fraga@vastmanland.tv . Frågorna kan handla om stress, relationer, livspusslet, personlig utveckling, negativa tankar mm. Nedan ser du bilder från inspelningen. Klicka på bilden så kommer nästa bild.

[slideshow id=1]

 

För att få inspiration och för att inte missa programmet gilla oss på Facebook genom att klicka HÄR!

Du kanske också gillar:

 • Nytt TV-program!Nytt TV-program! (4)
  I början på Mars börjar inspelningen av TV-serien "Fråga Livsstilscoachen" där jag […]
 • Ställ din fråga i nytt TV-program!Ställ din fråga i nytt TV-program! (1)
  I början på Mars börjar inspelningen av TV-serien ”Fråga Livsstilscoachen” där jag […]
 • Tips från Livsstilscoachen!Tips från Livsstilscoachen! (1)
  Den här veckan har vi spelat in dom 5 första avsnitten i min nya TV-serie som heter: […]
 • Spännande!Spännande! (1)
  Nu har jag kommit in i en period då allting faller på plats och jag träffar rätt […]
 • Fråga Livsstilscoachen!Fråga Livsstilscoachen! (1)
  Nu har vi spelat in 4 avsnitt av mitt TV-program: "Fråga Livsstilscoachen!" och nu har […]


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 tankar om “I TV-studion!