Tips från Livsstilscoachen! 1 kommentar


Den här veckan har vi spelat in dom 5 första avsnitten i min nya TV-serie som heter: Tips från Livsstilscoachen! Sändningsstart är inte riktigt klart ännu men förhoppningsvis startar serien den 26 februari och sedan kommer det ett nytt avsnitt varannan tisdag. Om ni har missat min första TV-serie så är det bara att klicka på bilden så kommer du dit.

TV-studion!

I den förra serien så svarade ag på frågor som läsare och tittare mailat in till studion. I den nya TV-serien så är det 7 kortare program där jag ger mina bästa tips på olika områden och nedan kan du se vilka det är:

* Arbetsglädje

* Stresshantering

* Att bryta negativa tankar

* Relationstips

* Vardagsglädje

* Målsättning

* Självkänsla

Det är dom ämnena som jag tar upp i programmet och där jag då delar med mig av mina bästa tips. Jag återkommer med länk när det börjat sändas.

Jag sitter just nu och komponerar nästa utskick av mitt nyhetsbrev som är ett inspirationsbrev för dig som önskar tips för ökad Rockstjärnestatus i ditt liv. De som prenumererar på nyhetsbrevet får alltid ta del av alla nyheter först + en massa inspiration som inte kommer ut här på bloggen. Det nyhetsbrev som är på väg nu kommer handla om hur du med hjälp av orden kan öka Rockstjärnestatusen. Vill du också få inspirationsbrevet direkt i din mail så är det bara att fylla i formuläret nedan. You Rock!!!

Följ oss gärna på Facebook HÄR!

Du kanske också gillar:

 • Tips från Livsstilscoachen!Tips från Livsstilscoachen! (0)
  Här har jag samlat alla avsnitt i min TV-serie som heter: "Tips från Livsstilscoachen!". […]
 • I TV-studion!I TV-studion! (4)
  Nu har vi spelat in dom 2 första avsnitten i serien "Fråga Livsstilscoachen!" där jag […]
 • Stresshantering!Stresshantering! (3)
  Nu har del 2 i min TV-serie: "Tips från Livsstilscoachen!" kommit. Och eftersom det är […]
 • Ställ din fråga i nytt TV-program!Ställ din fråga i nytt TV-program! (1)
  I början på Mars börjar inspelningen av TV-serien ”Fråga Livsstilscoachen” där jag […]
 • Nytt TV-program!Nytt TV-program! (4)
  I början på Mars börjar inspelningen av TV-serien "Fråga Livsstilscoachen" där jag […]


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Tips från Livsstilscoachen!