Nytt år, ny start, nya möjligheter eller bara fortsättning på gammal skit. 11 kommentarer


rp_IMG_3879_1.jpgJag har haft en helt underbar Nyårsafton som vi firade tillsammans med riktigt goda vänner. Vi har en så rolig tradition där vi firar nyår hos gitarristen i ett av min mans band och det är alltid 3-rättersmiddag, mycket skratt, mycket musik, många kramar, massor med glädje och underbara diskussioner. Och det jag uppskattar väldigt mycket är att barnen också får vara med vilket de tycker är väldigt kul. Extra kul i år var att min man och de andra i bandet hade plockat upp trumset, gitarrer osv för att kunna spela lite om lusten föll på. Och tack och lov så hade de lusten och vi hade superkul. En av mina favoritlåtar som de kör är Hoffmaestro som ni kan höra en snutt av nedan:

 

Igår när jag vaknade hade jag ont i halsen men det gick över under dagen men i morse när jag vaknade så var förkylningen ett fullbordat faktum med feber, halsont, tappad röst, huvudvärk, hosta och nysningar. Kändes mindre kul men så lyssnade jag på några klipp från igår kväll och kom ihåg hur kul vi hade och då kändes förkylningen genast mycket bättre för jag glömde helt enkelt bort den. Nyårsdagen är en av mina favoritdagar för jag ser den som den ultimata Charmiga Måndagen även om det inte är måndag men det är en dag som för mig står för en ny start, nya möjligheter och massor med spännande saker.

Det nya året är för mig ett helt oskrivet blad som bara väntar på att jag ska fylla det med nytt innehåll och jag vet att ju mer gynnsamma tankar jag har desto mer kommer jag njuta av det nya året, desto mer härliga saker kommer jag uppleva. Det jag redan nu vet att jag har att se fram emot i Januari är 2 artiklar i tidningen Frida där jag som expert kommenterar olika utmaningar som ungdomar kan möta idag och det andra är en öppen föreläsning i Stockholm där datum ännu ej är bestämt.

Hur ser du på det nya året?

Ser du på det med nyfikenhet och som något spännande eller känns det bara som en fortsättning på förra årets skit?
Önskar er en ny möjlighet och en god fortsättning!

You Rock!!!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 tankar om “Nytt år, ny start, nya möjligheter eller bara fortsättning på gammal skit.