Har du svårt att stå upp för dig själv och dina drömmar? 6 kommentarer


Jag skrev igår om ett webinar som jag var med på och lovade att jag idag skulle berätta mer om det. Webinaret heter ”Stå upp för dig själv och dina drömmar” och hålls av mina kollegor och vänner: Nina Jansdotter och Kristian Borglund. Webinaret handlade om hur man står upp för sig själv och det var många viktiga och tankeväckande frågor som togs upp.

Kristian och NinaDe tog upp olika tecken på att man har hållit sig själv tillbaka och kvävt sig själv, delade med sig av 3 mindsets för att bryta mönster och så Ninas suveräna 3-stegsmodell för att stå upp för sig själv. En stor fråga som togs upp var: Vilket är priset du får betala i ditt liv om du inte står upp mer för dig själv? Vi var kring 70 personer som var med på webinaret live och det var härliga diskussioner i chattfönstret. Nina och Kristian svarade på frågor och gav väldigt bra tips för hur man bemöter omgivningen och står upp mer för sig själv. För att se inspelningen av webinaret så kan du klicka HÄR. Där hittar du även information om vad som komma skall.

Berätta gärna vad du tyckte om webinaret genom att lämna en kommentar här nedan.

You Rock!!!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 tankar om “Har du svårt att stå upp för dig själv och dina drömmar?

 • wiper

  Härligt att det finns folk som är ute och föreläser om sånt bra och aktuellt ämne för att ha en bra självkänsla ger en bättre livskvalitet. Jag har själv gått igenom en utbrändhet så jag har tagit till mig mycket av både KBT, mindfulness, meditation och avslappningsövningar. En sån föreläsning skulle man ha viljat uppleva. Skall hålla ögonen öppna och se om det händer nåt sånt i min närhet.

  Dom senaste åren har fler och fler känt sig stressade och pressade. Jag själv är ju en högvarvsperson och det är vi som drabbas först.

  God Fortsättning på det nya året

  Kram
  Malin

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Ja, det är viktigare än man kan tro med en bra självkänsla och det är så roligt att få vara ute och föreläsa om det. Jag åker ju runt i hela landet och föreläser och kommer gärna till din stad och föreläser. Hör av dig till mig så kan vi fixa något. 🙂

   Önskar dig en suverän fortsättning på det nya året!

   You Rock!!!