Söker du jobb?


Jag är en av skribenterna på bloggen Nytt Jobb-Metoder som förutspås bli Sveriges största jobbsökar-blogg. Nedan följer ett utdrag från ett pressmeddelande som nyligen gick ut om bloggen.

”Ett 30-tal proffs på jobbsökande involveras i satsningen NyttJobb-metoder.se.

– Vi siktar på att bli Sveriges största jobbsökarblogg. Vi vill vara ett komplement till alla jätteaktörer på jobbmarknaden, säger initiativtagaren Kristian Borglund, konceptutvecklare och entreprenör samt sedan flera år frilansande jobbredaktör på tidningen Metro, och författare till flera jobbrelaterade böcker, bland annat jobbsökarboken ”Nytt Jobb” som är bloggens egen bok.

Vem vänder sig satsningen till?
– Till att börja med vill vi se dem som går helt utan jobb, men längtar förtvivlat efter att få ett. Det är tärande att varje dag känna osäkerhet inför framtiden och inte kunna planera för de kommande månaderna. Många ifrågasätter sig själva och sin egen förmåga. Att vara utan jobb gnager inte bara på självförtroendet utan också på självkänslan. Bara en sådan vanlig sak som att gå på fest är jobbigt på grund av bekanta som frågar ”Hur går det för dig? Har du fortfarande inte fått jobb?”. Vi vill ge stöd och visa vägar att ta sig ur situationen snabbare.
– Tufft på ett annat sätt har de som vantrivs i sitt nuvarande jobb och vill byta, så det kommer mycket hjälp på bloggen riktad specifikt till dem som behöver hjälp att lämna sitt nuvarande jobb och få ett nytt.”

Läs hela meddelandet HÄR!

Nytt-Jobb på Facebook!

Nytt-Jobb-bloggen!

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *