Utmaningar under natten! Bloggmaraton, Inlägg 35 av 48! 1 kommentar


En 24 timmars maratonbloggning är det jag håller på med till klockan 18.00 i kväll och det har flutit på bra förutom vid ett par tillfällen i natt då Internetkopplingen bröts. Det tillfälle som var längst utan uppkoppling var lite längre än en timme och jag satt och funderade över om jag skulle gå och lägga mig eller vänta. Jag valde att vänta och kunde sedan fortsätta.

Jag ångrar inte den här utmaningen som jag gett mig själv, jag har vunnit både en och två segrar men det allra bästa är all peppning jag fått både här och på facebook så jag tänker  faktiskt rekommendera dig att anta en liknande utmaning. Maratonblogga i 24 timmar. Om jag gör om det så kommer jag nog nöja mig med ett inlägg i timmen istället för som nu när jag gör två inlägg i timmen. Det tar längre tid än man tror att få ordning på bilder, text och länkar.

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Utmaningar under natten! Bloggmaraton, Inlägg 35 av 48!

  • Ewa Pihl GalleriAquarelle ewa_pihl@hotmail.com

    Jag behöver verkligen ta igen tid o inlägg med Amelia-gänget.
    Så jag kan tänka mej att planera in ett sådant. Men som du säger "Ett i timmen" får sannerligen räcka!! Pust!!! Men det är inget som varit tomt här. så det går ju jättebra.. Får se hur slutklämmen blir "Ja hänger me till det bittra/ljuva sluutet" pust…