Så attraherade jag en bil helt gratis 1 kommentar


Hallå alla Härliga! Jag vet att det är inspirerande att läsa om andras manifestationer så idag tänkte jag dela med mig av hur jag manifesterade en bil alldeles gratis nu i veckan.

Vi har nu bott här på Gran Canaria i över 7 månader och har ett tag funderat på att köpa en bil men det är ju mycket som ska klaffa. Jag tittar på färg, modell och pris. Jag har haft svårt att bestämma mig för vad jag vill ha för bil och så är begagnade bilar väldigt dyra här om man jämför med Sverige. Jag har i alla fall kommit fram till att jag nog vill ha en cabriolet och så ska bilen vara ganska liten men itne för liten. Här fickparkerar man nästan jämt så därför vill jag ha en ganska liten bil men jag vill också att 3-4 passagerare ska kunna sitta bekvämt. Och så ska det vara en snygg färg och en modell som jag känner klär mig. Ja, ni förstår att det begränsar utbudet en hel del.

För ca en månad sedan så hade jag en väninna från Sverige på besök och så stod vi på vår terrass och tittade ner på gatan. Där står min man och pratar med en man vid en silverfärgad golfcab och jag säger till min väninna att den där bilen skulle passa mig, den ska jag köpa. Min man har egen firma som bilmekaniker här nere och han har främst svenska kunder och mannen med golfen var hans senaste kund. Jag sade till min man att den där golfen skulle vi köpa till mig och då svarar han att den kanske blir till salu i April för ägarna ska tillbaka till Sverige ett halvår, de bor bara här halvårsvis och jobbar som musiker under säsongen. Perfekt, tänkte jag.

Några dagar senare så fick vi veta att de bestämt sig för att behålla bilen men då fick jag en tanke om att då kan ju jag låna bilen när de är i Sverige. Jag sade inget till min man om den idén utan behöll den för mig själv. Nu i veckan så ringde ägaren för att boka tid hos min man och det samtalet slutade med att jag får låna bilen medan de är i Sverige och det var ägarens förslag. Jag har aldrig pratat med eller ens träffat ägaren. Så från början på April får jag bilen och så kör jag den till i November när de kommer tillbaka förutom under 2 veckor i juli när de kommer hit på semester Så i nästan ett halvår har jag en cab helt gratis, jag behöver inte betala skatt eller försäkring utan bara ta hand om den. 

Jag vet inte hur vanligt det är att man lånar ut sin bil till främmande människor men så blev det och jag är så glad över det. Allt löste sig verkligen till det allra bästa för alla inblandade och det är ju så det fungerar, eller hur? Jag fick den bil jag önskade men det blev betydligt billigare än jag hade kunnat tänka mig.

Men hur kunde det gå så lätt? Jag bara sände ut min önskan och sen släppte jag det och fokuserade på att njuta av livet och ha kul, precis som jag brukar göra. Jag tvivlade aldrig på att jag kommer ha en bil.

Vill du också lära dig attrahera dina önskningar? Kolla då in min senaste onlinekurs som börjar på tisdag den 20 Mars på Facebook. Du kan läsa mer om den genom att klicka HÄR.

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Så attraherade jag en bil helt gratis

 • mary coolman

  Hej, jag vill bara säga ett stort tack till Dr. OGUNDU för vad han har gjort för mig och också rådgöra med någon som lider av Förhållande eller äktenskapligt problem. Han tog tillbaka mannen jag älskar och vårdar med hela mitt hjärta, En man som lämnade mig för en annan kvinna i bra 6 månader, med 2 barn, hoppades allt förlorat tills jag hittade Dr OGUNDU email online, som berättade för mig att allt kommer att bli bra . Han berättade för mig att min man kommer tillbaka om 2 dagar, jag är så underbar idag att min man är tillbaka till mig och vi är glada och han vill alltid vara vid min sida, jag kommer att rekommendera dig mot liknande problem att kontakta Dr OGUNDU vem är pålitlig och rakt framåt kan du kontakta honom via e-post [drogunduspellcaster@gmail.com]

  Om du också behöver lösas i följande problem, kontakta honom så bra.
  1) Om du vill ha din ex tillbaka.
  (2) Kärlekstavling
  (3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
  (4) Du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (6) Du vill vara rik eller vinna en lotteri.
  (7) Du vill knyta din man / fru för att vara din för evigt.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) om du inte kan uppfylla din partner.
  (10) om du vill stoppa din skilsmässa.
  (11) om du vill skilja din man
  (12) om du vill ha dina önskemål.
  (13) Graviditet stava för att bli gravid baby
  (14) Garantera att du vinner de oroliga domstolsärenden och skilsmässa oavsett scenen
  (15) Avbryt ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.
  E-postadressen återigen är [drogunduspellcaster@gmail.com] omedelbart kontakta honom