Del 3 på min resa med Attraktionslagen


Jag vill börja med att tacka för all härlig och positiv feedback jag har fått från er alla. Ni sporrar mig verkligen. Att dela med mig i den här serien hjälper mig också på vägen för det inspirerar mig att berätta om det och så blir det faktiskt ett sätt för mig att hålla koll på allt härligt som händer under den här resan. Den här resan som jag pratar om handlar om att jag i en serie här på bloggen skriver och berättar om hur jag använder Attraktionslagen i min vardag mot mitt mål att bli en internationell föreläsare. Ni hittar Del 1 HÄR och Del 2 HÄR.

Jag har ju i många år haft tanken att det skulle vara kul att föreläsa utomlands men jag har inte kommit längre än till tanken och den senaste veckan har jag då funderat på vad som är annorlunda nu mot då.

Och jag har kommit på att skillnaden är att jag har gått från att vilja till att planera att föreläsa globalt. Och det har lett till en obeveklig beslutsamhet som ger mig ett fokus där slutresultatet endast kan bli att jag blir en internationell föreläsare. Jag ser liksom inget annat resultat. I Del 1 kan ni läsa mer om själva planerandet.

Så idag kommer en liten uppdatering om vad jag gjort och vad som hänt sen sist och här nedan ser ni det.

Tisdag 3 juli: Jag berättade i Del 2 om Fredrik Härén som är en svensk kille som föreläser internationellt och hur jag ”hittade” honom. Jag köpte en bok som Fredrik skrivit på engelska som handlar om hur man får uppdrag som internationell föreläsare. I den boken hade han listat några nyttiga grupper på Facebook. Det ledde vidare till att jag hittade något som heter Speakers Summit och det är en serie föreläsningar av Internationella föreläsare som föreläser om hur man blir en internationell föreläsare och hur man gör för att marknadsföra sig etc och där köpte jag ett V.I.P-pass så jag har tillgång till alla föreläsningar när jag vill och även tillgång till viss coachning. Det ledde vidare till att jag hittade en Global talarförmedling där jag nu har registrerat mig och ska lägga upp en presentation av mig. Och alla de här grejerna snubblade jag bara över helt utan att jag sökt efter dem och det är så Attraktionslagen fungerar. Min vibration matchar helt enkelt min önskan eftersom attraktionslagen levererade de här resurserna till mig. En av talarna på Speakers Summit är en kvinna och jag tyckte jag kände igen bilden på henne så jag kollade vem hon var. Det är en svensk kvinna som heter Mia Liljeberg och vi är vänner på Facebook och så insåg jag att jag intervjuade henne inför en artikel som jag skrev 2012. Du hittar den artikeln HÄR. Jag hade ingen aning om att hon var en Internationell talare. Coolt!

Självklart så blev det några promenader under dagen och så pratade jag vidare med språkcoachen om vilka tjänster hon erbjuder som jag skulle kunna ha nytta av. Vi kom överens om att fortsätta snacka efter semestern.

Jag postade 2 inlägg på Instagram och på Fanpagen på Facebook.

Onsdag 4 juli: Idag nådde jag 15 000 gillare på Facebook. Jag har inte hunnit så mycket idag för jag var utan internet halva dagen då vi hade en tekniker här som kopplade in fiber hos oss. Men det blev promenad med trappor och så lite snack med min blivande virtuella assistent Åsa. Postade i alla fall 2 inlägg på Instagram och Facebooksidan.

Torsdag 5 juli (idag alltså): I skrivande stund har jag 16 453 gillare på Facebooksidan och det är superkul att den växer så snabbt. Det är rätt mycket att göra på sidan med kontakt med alla gillare. Många skickar PM till mig så jag får hela tiden öva på min engelska vilket är väldigt bra. Än så länge har jag publicerat 1 inlägg idag och nu ska jag strax spela in ett YouTube-klipp på engelska. Och så har jag såklart promenerat, i trappor.

Ni får gärna ställa frågor i kommentarerna så besvarar jag dem i inlägg här på bloggen. Jag återkommer om min resa så ni får följa min väg till min dröm.

Vill du lära dig mer om hur du attraherar in ditt drömliv med hjälp av attraktionslagen så kommer jag köra 6 onlinekurser med start den 16 juli. Det blir galna rabatter och du kan läsa mer i evenemanget på Facebook som du hittar HÄR.

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *