Följ mig på min resa med Attraktionslagen 8 kommentarer


Hallå alla Härliga! Välkomna till en helt ny serie här på bloggen!

Ni som hängt med ett tag är ju vana vid att jag kommer med tips och övningar men nu tänkte jag dra igång en ny serie där ni får följa mig och hur jag lever med Attraktionslagen. Ni får alltså insiderinformation. Jag har nu tänkt ta min karriär till en ny nivå och mitt mål är att bli en internationell föreläsare och coach. Jag vill resa runt i världen och föreläsa för tusentals människor på engelska. Så jag tänkte att ni ska få hänga med på den här resan för att få en djupare förståelse för hur Attraktionslagen fungerar. Jag kommer dela med mig av vad jag gör, vilka steg jag tar och hur det går för mig. Jag har inte bestämt mig för hur ofta jag kommer posta inlägg på bloggen om det här men det visar sig.

Som ni kanske redan vet så jobbade jag som föreläsare och coach när jag bodde i Sverige och det var också där som jag föreläste men jag har alltid haft en dröm i bakhuvudet om att föreläsa internationellt. Nu har jag bestämt mig för att skapa den drömmen och hur jag gör det kommer jag alltså berätta om här på bloggen. Jag kommer berätta om hur jag tänker, vilka steg jag tar och hur det går för mig. 

Det här är vad jag har:

 • En engelsk hemsida med blogg
 • En engelsk Fanpage på Facebook
 • Ett engelskt Instagramkonto
 • Lägger upp engelska klipp på YouTube
 • Hyfsade kunskaper i engelska
 • Har anlitat en person som ska översätta en av mina svenska böcker till engelska
 • Mycket kunskap

Ovanstående känns som en nödvändig grund eftersom engelska kommer vara det språk jag använder. Så den fråga jag har ställt mig är vad behöver jag för att bli en internationell föreläsare och nedanför ser ni en lista över det jag kommit på än så länge.

 • Lära mig mer om hur man får tusentals följare på YouTube
 • Bra kondis (för att orka stå på scen och vara engagerande)
 • Stark fysik (se ovan)
 • Kläder som jag känner mig snygg i på scen 
 • Skor som jag känner mig bekväm och snygg i på scen
 • Göra en lista över arbetsuppgifter till den virtuella assistenten som kommer börja jobba med mig inom några veckor
 • Lära mig hur jag engagerar mina följare på Instagram och Facebook
 • Ta reda på vad jag behöver för personer i mitt team
 • Göra minst 2 inlägg/dag på både Instagram och Fanpagen
 • Göra minst 4 klipp/vecka på YouTube
 • Skapa en giveaway
 • Lära mig mer om vad som engagerar på YouTube

Så ser min lista ut än så länge och det mesta är sådant som jag kan sätta igång med omedelbums. Mitt mål är att ha fått in minst en bokning innan årsskiftet och att jag senast i Januari åker iväg på min världsturné. Min fanpage på Facebook har idag lite över 10 000 gillare vilket känns rätt bra och jag har genom den fått in min första utländska coachingklient som är en kvinna från Indien.

Det här var vad jag har gjort hittills och i nästa inlägg ska jag skriva mer om hur jag tänker och känner kring det hela so, stay tuned.


Vill du lära dig mer om hur du attraherar in ditt drömliv med hjälp av attraktionslagen så kommer jag köra 6 onlinekurser med start den 16 juli. Det blir galna rabatter och du kan läsa mer i evenemanget på Facebook som du hittar HÄR.

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 tankar om “Följ mig på min resa med Attraktionslagen