Att älska jobbet en lördag. 2 kommentarer


Ja, det är lördag och jag har jobbat idag, igen. Många tycker att jag jobbar för mycket och det kanske kan se ut så men jag är väldigt noga med att ta vilopauser för att hämta ny energi. Sen är det så att mycket av det arbete som jag gör är så roligt så att bara det i sig ger mig energi.

Som idag, till exempel, så har min Marknadsstrateg varit här för att spela in filmer med mig. I filmerna intervjuar Linda mig och sen kommer Linda att klippa och redigera ihop ett antal filmklipp som kommer publiceras på YouTube.

558844_412089925474413_1412572949_n

Från inspelningen av TV-serien: Livsstilscoachen svarar på tittarnas frågor.

Eftersom Linda och jag kommer så bra överens så blir det många härliga pauser med mycket givande, inspirerande, kreativa och roliga samtal med många skratt. Så även om vi jobbat många timmar idag och jag känner mig väldigt trött i skallen så känner jag mig väldigt nöjd och glad. Den här dagen har varit helt suverän och den har haft en härlig kombination av effektivitet, skratt, umgänge och idéskapande.

Jag hoppas din lördag har varit suverän hittills. 🙂

Här kan du ladda ner 101 gratistips som förgyller din vardag: 101 tips!

 

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Att älska jobbet en lördag.

 • Maria O

  Så härligt att ha en sådan positiv känsla efter en lång arbetsdag! Får mig att tänka på hur jag känner mig efter en arbetsdag, hm … Behöver nog förändra ett par saker.
  Kram Maria

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Ja, det är skönt att känna sig nöjd även om man är helt slut. 🙂

   Ibland så behövs det inte så stora förändringar utan det kan räcka med ett skifte i fokus och en förändring i tankarna för att trivas bättre på jobbet.

   You Rock!!!