Bara en fredag i mars. 2 kommentarer


Fredag är en dag som är väldigt efterlängtad av många vilket man ser och hör överallt. Alla säger att äntligen är fredag här. Fredag betyder för många att två lediga dagar ligger framför dem. För min del så är måndagen den dag jag längtar mest efter för det brukar kännas så spännande. 

Idag är det en väldigt rolig dag, dels så är det så kul att på mindre än ett dygn så har 10 personer anmält sig till den kommande E-kursen som startar den 13 mars. Wow, vad roligt att mina kurser blivit så populära.

Slappar

Jag har legat på soffan och vilat en stund och det var så skönt att bara sträcka ut sig en stund. Även korta vilostunder är värdefulla. Jag har laddat inför eftermiddagen då min Sociala mediastrateg kommer hit för några timmars kreativt arbete. Linda hjälper mig att bli mer strukturerad i mitt arbete vilket verkligen kan behövas. Mitt arbete har tidigare helt handlat om stunder av infall vilket tar mer tid än det ger resultat.

Det är så bra med Linda för vi tänker så lika så vi förstår varandra direkt vilket gör oss mer effektiva då vi slipper missförstånd och långa förklaringar. Dessutom så lär hon mig en massa saker som jag inte hade en aning om att de fanns vilket jag uppskattar väldigt mycket.

Jag önskar er alla en riktigt härlig fredag!

I´ll be back! You Rock!!!

Ps: Vill du prenumerera på mitt inspirationsbrev som skickas ut en gång i veckan så kan du klicka HÄR, du får då en E-bok med 101 tips som får din vardag att rocka. Alldeles gratis! Ds.

 

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Bara en fredag i mars.

 • Klokegård Inläggsförfattare

  Det är verkligen guld värt med sådana människor. 🙂
  Du får gärna lägga till min blogg bland bloggar du följer, det gör mig bara glad. 🙂
  Ja, jag märker att det flyter bättre när jag har en kreativ plan som jag håller mig till. Fast det tar ett litet tag för mig att få in rutinen.

  Tack för dina fina ord, det är så viktigt med feedback.

  Njut hela helgen och tiden därefter. 🙂

 • Catarina

  Jag känner detsamma inför fredagar o måndagar. Ser oftast mer fram emot måndagen därför att en ny vecka väntar o jag har aldrig varit mycket för just fredagsmys. Vad roligt att träffa någon som man ”synkar” med. Guld värt! Är det okey om jag lägger till din blogg från min blogg över bloggar som jag följer? Är rätt så ny i bloggvärlden men försöker fånga inspirationen. Vad smart att vara mer strategiskt kreativ o inte gå på infall. Det har jag inte tänkt på. Du är en person som gett mig så himla mycket inspiration och nya tankar. Tack <3
  Fånga dagen! Catarina