Bli en stjärna på att sabba ditt liv! 7 tips!


Vi fortsätter här den populära serien om hur du sabbar ditt liv! Denna gång handlar det om hur du blir en stjärna på att sabba ditt liv. Så välkommen att grotta ner dig ordentligt i det träsket som kallas för ett liv!

1. Tänk på vad du tänker! Var uppmärksam på vad du tänker och säger om dig själv. Allt positivt du upptäcker byter du ut till något negativt. ”Jag älskar musik” byter du ut till ”jag kan inte sjunga”, ”jag njuter av fysisk aktivitet” till ”jag är så otränad”, ”jag duger som jag är” byts ut till ”jag är född värdelös” etc. Så låt inga positiva tankar komma in för att förstöra din dag.

notepad

2. Skapa en neggobok! Köp en riktigt ful eller åtminstone alldaglig anteckningsbok med helt tomma ark. Sätt in de allra sämsta fotografierna på dig själv, bilder där du ser fet och ful ut, bilder där du gråter, bilder där du varit på platser du aldrig vill åka tillbaka till. Sätt in lappar som citerar all kritik som du någonsin fått och var noga med att skriva vem som sade det så du vet vem du ska vara riktigt arg och irriterad på. Skriv in alla dåliga egenskaper som du själv är medveten om hos dig.

3. Missköt din kropp! För att visa dig själv hur värdelös du är så ska du undvika allt som din kropp kan njuta av, som exempel massage, ansiktsbehandling, en natt på hotell, en golfrunda, sovmorgon eller något annat som du inte förtjänar. En så värdelös människa som du ska inte ha någon belöning för att du skräpar runt här i samhället.

4. Och så lite till knoppen! Avsätt en tid i din kalender, minst en gång i veckan då du har en stund för kaostankar. Ta reda på en plats där du absolut inte kan få lugn och ro i dina tankar. Var på en kravfylld plats som får dina tankar att spinna loss ordentligt så att du blir alldeles matt av att tänka så mycket negativt.

Foto: Nathalie Kärvegård

Foto: Nathalie Kärvegård

5. Övning ger färdighet. Öva dig i att säga JA! Säg ja till alla människor runt omkring dig, särskilt till saker som du absolut inte vill göra och saker som du absolut inte hinner med.  Att säga ja är ett perfekt sätt för dig att få känna dig som ett offer som alla bara utnyttjar utan att någonsin ge dig något tillbaka. Många gånger säger vi nej för att vi ska få tid för oss själva men det tjänar ändå inget till, klart man måste offra sitt eget välmående för andras skull. Det finns många suveräna anledningar till att säga ja till allt och alla. Det kan inkräkta på din integritet, personlighet, energi eller negativt på annat sätt vilket ger dig njutning genom att bekräfta för dig att livet är till för att genomlidas. Och som en speciell bonus så får du även chansen att bränna ut dig helt genom att offra ditt liv för andra människor.

6. Skriv allt som sägs! Varje gång du får kritik så skriver de ner det. Varje gång du ser bevis på att ingen älskar dig eller uppskattar allt ditt hårda jobb, varje gång som du märker att folk inte ser och uppskattar hur du offrar dig för deras skull och varje gång du ser att du inte får något tillbaka av alla de som du offrar dig för genom att hela tiden ställa upp, skriv ner det. Att få se allt nedskrivet och uppstaplat framför sig ger en enormt utarmande känsla för här får du ju beviset för att du är en värdelös människa som inte förtjänar att ha det bra och vara lycklig. Här får du beviset för att ingen annan människa bryr sig tillräckligt om dig för att se till att du blir lycklig. Man ska minsann göra allt själv nuförtiden, till och med se till att man själv är lycklig!

7. Negativa egenskaper! Ibland får man komplimanger, beröm eller uppskattning som man själv inte håller med om. Om du tillskrivs en positiv egenskap som du själv inte håller med om så skriv ner den istället för att slå bort det. Sätt dig sedan ner och gå igenom dessa saker så att du kan utveckla och stärka motsatsen till den här egenskapen hos  dig själv. Skriv också upp vem som sagt det för det är personer som du inte bör umgås med. Sådana helt desillusionerade personer kan vara farligt att umgås med för tänk om de säger ännu mer positiva saker om dig som inte stämmer? Tänk om du blir hjärntvättad till att tro att du har något som skulle uppskattas av andra? Nej, hua, bäst att hålla sig ifrån sådana människor för de kan skapa en falsk känsla av värde inom dig och då blir du bara besviken sen när du möter verkligheten som säger att du är värdelös och misslyckad.

Vill du sabba ditt liv mer så kan du läsa inläggen i serien: Sabba ditt liv!

Vill du istället ha tips för hur du skapar ett välmående Ego så hittar du det HÄR!

Vill du ha 101 tips som får ditt liv att rocka, alldeles gratis så kan du klicka HÄR!

Vill du lära dig mer om hur du bryter och vänder negativa tankar så kan du kika in i butiken där du hittar både böcker och E-kurser i ämnet. Klicka HÄR för att komma till butiken.

 

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *