Nytt är hett?


Nytt kan vara hett men hett är inte alltid nytt. Idag startade det en ny väldigt häftig sajt som jag tycker alla borde läsa.

Sajten heter: Fem snabba tips där du finner 5 snabba tips inom områden som Personlig utveckling, Jobb & Karriär, Hälsa, Kommunikation och Sociala Medier. Sajten är skapad av Nina Jansdotter och hennes team. Olika personer med spetskompetens inom de olika områdena ger 5 snabba tips som hjälper dig på olika sätt. Jag har själv gett 5 tips för hur du får din vardag att rocka på sajten och ni kan läsa dem HÄR.

Vit blomma

En annan rolig grej som hänt idag är att en kvinna som heter Yvonne Nyman Sand idag har skrivit ett blogginlägg om ett av mina blogginlägg som hon tyckte var väldigt bra. Inlägget som hon gillade var ett inlägg i min serie: Sabba ditt liv. Yvonnes blogg är väldigt läsvärd och full med härlig inspiration och jag rekommenderar dig ett besök på hennes blogg som du hittar HÄR.

Det absolut mest lästa inlägget här på bloggen under februari månad är: Önskar du andra resultat i Ditt liv?

Min E-kurs: ”Skapa tankar som gynnar dig har blivit väldigt populär så jag drar nu igång en ny start den 12 Mars. Läs mer om kursen HÄR.

Vill du inte vänta till den 12 mars utan sätta igång direkt så kan du gå den billigare varianten av E-kursen. Den kursen är helt utan support och du kan läsa mer om den HÄR.

Och vill du ha mer inspiration och följa mig i min vardag så får du gärna följa mig på Instagram nu när jag äntligen har skaffat det.

Instagram

Sharing is caring, så använd gärna delaknapparna!

You Rock!!!

Du kanske också gillar:

 • Tips nr 13 och vi Rockar vidare.Tips nr 13 och vi Rockar vidare. (6)
  Idag har vi haft en fantastisk dag då vår lilla underbara dotter fyllde 11 år. 🙂 I […]
 • Det Rockar!!!Det Rockar!!! (4)
  Jag är så glad idag! Och när jag är glad så händer det bara roliga saker så jag får en […]
 • Nytt utseende, samma funktion!Nytt utseende, samma funktion! (0)
  I lördags när jag släppte min senaste bok så skapade jag en webshop här på sidan […]
 • Hjärnan eller Lagen om Attraktion?Hjärnan eller Lagen om Attraktion? (1)
  Ibland följer sammanträffanden på varandra som ett enda långt pärlband. Jag har den […]
 • Jag tipsar!Jag tipsar! (2)
  Jag tycker att det här med bloggar är så fascinerande. Det finns en blogg för precis […]

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *