Bara en vanlig lördag i mitt liv. 2 kommentarer


Eller ja, så vanlig kanske den här dagen inte har varit trots allt. Fast det kanske är det som är det vanliga i mitt liv, att det inte är så vanligt. Jag menar då att den ena dagen inte är den andra lik.

Startade med att vakna och sen äta frukost. Normalt brukar vi äta frukost tillsammans men idag var det bara jag och vår dotter, Anastacia, för min man Peter, åkte vid halv nio till replokalen för att träffa bandet. De har idag haft en i mitt tycke riktigt häftig spelning då de har spelat på Halvmaran i Stockholm så de har haft en riktigt stor publik. Det är så kul att de börjar få fler och fler spelningar nu eftersom de är så duktiga som de är.

Nåväl, efter frukost så satt jag vid datorn och jobbade lite, vilket inte var ett dugg ovanligt eftersom det är något jag gör större delen av min vakna tid. Men sen så började jag ordna lite i kaoset här hemma. Vi har ju flyttat upp vårt sovrum till övervåningen vilket har berört totalt 6½ rum vilket betyder att det står grejor, kartonger och möbler i princip överallt. Så även om det är en helt vanlig lördag så är det ovanliga att vi har det här härliga kaoset. Ja, det är härligt för jag tycker verkligen det är kul att flytta om och få lite mer ordning på sakerna. Och så gillar jag förändring för det får hjärnan att tänka i nya banor. Även om det är en så simpel sak som att sova i ett nytt rum.

10678531_10204905748151737_435428357777755469_nJag ställde i alla fall in lite böcker i bokhyllorna i vårt nya bibliotek en stund och sen gick jag ner och gjorde mig i ordning för dagens fotosession. Min stora dotter, Nathalie, är fotograf och ville bli fotograferad med barnen idag och så skulle vi ta bilder på mig tillsammans med mina döttrar och på mina döttrar tillsammans med mina 2 barnbarn och så några bilder på mig. Men innan de kom hit så hann jag måla handtagen till garderoberna i vårt nya sovrum vilket var skönt. Hinner kanske skruva fast de i kväll redan. Jag bar också upp ett litet ovalt bord som vi ska ha i sovrummet och det blev faktiskt ganska bra.

Nathalie fick ju tvillingar den 17 maj och det är en så häftig känsla att vara mormor och jag märker att jag har lite svårt att förstå att det faktiskt är så. Men det är så kul när de kommer och hälsar på och jag får mysa med de små ljuvliga liven. Vi tog en massa bilder och pratade en hel del och eftersom det har varit ett sådant fantastiskt väder idag så satt vi ute och bara njöt av solen och sällskapet. Och när Nathalie och hennes familj åkt så tog jag och Anastacia bilen in till stan och handlade lite lördagsgodis och nu står maten på spisen. Efter maten så tror jag att jag ska fortsätta med bokhyllorna eller så hittar jag på något annat. Jag ska ta och skriva lite i min grupp på Facebook också och om du är medlem i gruppen så ”ses” vi där. Vill du bli medlem så hittar du gruppen genom att klicka HÄR.

Och så har jag en fråga till dig som läser min blogg. Det är en fråga som jag också har ställt till de som prenumererar på mitt nyhetsbrev och den lyder så här:

”Bland det roligaste jag vet är att föreläsa på öppna föreläsningar för det brukar bli mer dynamik och publiken är alltid där helt frivilligt. Av de föreläsningar som jag håller så är ca 97% slutna föreläsningar och det vill jag nu ändra på. Så min fråga till dig är helt enkelt om du vill att jag kommer till din stad och föreläser om Rockstjärnestatus. Du ordnar lokal och så hjälps vi åt med marknadsföringen. Mitt arvode betalas av deltagarnas inträde. Hör av dig till mig genom att skicka ett mail till cecilia@klokegard.se så snackar vi mer om det.”

Nu ska jag sätta mig och käka lite. Skriv gärna en kommentar nedan om hur din dag har varit.

You Rock!!!

Du kanske också gillar:

 • Gå utGå ut (2)
  Idag har vi fantastiskt väder här med rena värmeböljan så idag tänker ge mig ut och […]
 • Dags för en makeover?Dags för en makeover? (4)
  Jag har haft en helt underbar lördag då jag har helt varit i min egen värld av tankar, […]
 • JubelJubel (2)
  Om någon skulle skriva en bok om ditt liv, skulle titeln då vara något i stil med Den […]
 • Sann lyckaSann lycka (4)
  Sitter nu på tåget på väg ner till Malmö där jag ska föreläsa i morgon. Jag älskar att […]
 • Till dig som verkligen försökerTill dig som verkligen försöker (23)
  När jag skriver och pratar om Positivt tänkande så möter jag ofta reaktioner som: "Jag […]


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Bara en vanlig lördag i mitt liv.

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Sluta önska och ”gör” istället. 🙂 Plocka fram barnets fantasi inom dig och hitta på nya saker som du kan göra med och utan barnen. Gör saker som tillfredsställer dig och barnen, saker som väcker glädje och samhörighet inom er. Det finns så många saker man kan hitta på som inte kräver speciellt mycket mer än lite fantasi men som ändå förgyller vardagen så fantastiskt mycket.
   I min bok: ”Rockstjärnestatus! Guldkant i din vardag” ger jag massor med tips för hur man får det roligare i sin vardag och du hittar även en massa tips för det här i bloggen under kategorin ”Rockstjärnestatus” som du hittar här: http://klokegard.se/Kategori/rockstjarnestatus/page/2/

   Och via den här länken hittar du ett klipp på YouTube där du kan lära dig hur du lagar en punktering. 🙂 https://www.youtube.com/watch?v=kqFZBlJAcIM

   You Rock!!!