Bloggmaraton, Inlägg 6 av 48! 4 kommentarer


 VeckoRevyn har dragit igång BlogAwards 2011 i flera olika kategorier och en av dom är alltså:
Årets blogginspiratör
Kriterier: En blogg som inspirerar sina läsare och som kontinuerligt uppmuntrar sina läsare i deras vardag, själsligt och/eller fysiskt.
 
Jag tycker det är roligt när det händer nya saker i mitt liv och i min bloggs liv, nya läsare, härliga kommentarer som jag får varje dag, nya saker här på bloggen och mer härlig kontakt med er som läser bloggen.
Och när jag läser bloggar så hittar jag roliga och inspirerande saker och idag var jag in på en blogg där bloggerskan uppmuntrade sina läsare att nominera henne i en blogaward vilket jag gjorde, och när jag fick se kategorierna så såg jag en perfekt kategori för min blogg: Årets Blogginspiratör! och då tänkte jag att det vill ju jag bli!Så vad säger ni? Hjälper ni mig att bli årets Blogginspiratör? Klicka då på bilden för  att nominera min blogg! Om du nominerar mig så skicka mig ett mail till mig HÄR så får du en överraskning som Rockar Fett i din mail! Stort tack på förhand! Det här är jättespännande! Eller hur? 🙂

 

 

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 tankar om “Bloggmaraton, Inlägg 6 av 48!

  • Ewa Pihl GalleriAquarelle ewa_pihl@hotmail.com

    Naturligtvis har du fått en välförtjänt röst. Men jag kunde inte maila!? Men det spelar inge roll. Rösten är lagd.. OCH jag tackar dej verkligen för att du haaar förändrat/förbättrat mitt tankesätt ända sen jag fannt på dej från bloggen min.. (herregud jag har lyssnat så mycket på Norska så jag börjar skriiva det.!!? sant..) Jag var en mån. på Gr Canaria, 2009 på ett norskt hotell, och pratade nästan ren norska då. det är väldigt lätt att härma..ackurat!! ha-ha..