Det här är ganska coolt!


Innan jag berättar vad det är som är så coolt så skulle jag vilja berätta om en ny sak som jag nu kan erbjuda alla härliga som följer mig i olika sociala medier. Jag har idag….

skapat en helt ny grupp på Facebook. Eftersom Facebook stryper synligheten för gillasidor så har jag istället skapat en grupp för att där kunna dela med mig av tips, inspiration och mer Rockstjärnestatus. Det Rockar maxat om du vill gå med i gruppen. Du kommer dit genom att klicka på bilden nedan.

TV4 Och så till det coola! Tack för att du har läst ända hit. Det måste betyda att du är lika nyfiken som jag. Åh, det är så kul!

Jag har idag nämligen upptäckt en väldigt rolig sak och det är att om du klickar på den här länken: 

http://archive.aweber.com/rock-news/GctRT/h/Vad_brottas_du_med_.htm 

så kan du inte bara läsa det senaste nyhetsbrevet utan du kan läsa ALLA nyhetsbrev som jag har skickat ut. Så då hittar du massor med tips och inspiration. Det finns också ett formulär där så att du kan börja prenumerera på mitt nyhetsbrev och om du gör det så får du en E-bok med 101 tips som får din vardag att rocka! Är inte det helt suveränt?

Sjö

Foto: Anneli Särnblad

 

You Rock!!!

Du kanske också gillar:

 • Betyg MVG Rockar!Betyg MVG Rockar! (0)
  Att få betyget MVG är helt suveränt, bättre än så kan det inte bli och det är väldigt […]
 • Har du gått på myten?Har du gått på myten? (0)
  Positivt tänkande är idag ett ganska laddat och uttjatat uttryck som väcker en del […]
 • Allting är bara skit.Allting är bara skit. (24)
  Jag läser överallt om människor som  mår dåligt och jag önskar verkligen att jag […]
 • Inspiration rockar.Inspiration rockar. (0)
  Att ha livskvalitet, en inre trygghet och livsglädje är att ha Rockstjärnestatus, eller […]
 • Se för guds skull till att du är nöjd!Se för guds skull till att du är nöjd! (1)
  För en tid sedan så  delade jag en bild på Facebook på min Gilla-sida som heter […]

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *