Ge mig ett enda vettigt argument mot…


positivt tänkande. Det finns så många neggo-människor som hela tiden blir provocerade av positivitet, positiva människor och allt som är glatt och jag får ofta kritik för mitt förespråkande för positivt tänkande. Så jag tar tacksamt emot vettiga argument som talar om för mig varför det är så dåligt med positivt tänkande. Jag vill gärna veta…

Jag vill så gärna veta vad positivt tänkande har för negativa effekter.

Maskros

Jag har själv varit en stor utövare av negativt tänkande så jag vet vad det innebär och jag kan med glädje säga att mitt liv har förändrats och förbättrats så otroligt mycket sedan jag lämnade neggo-träsket. Om jag skulle skriva ner alla fördelar positivt tänkande har fört med sig på alla plan i mitt liv så skulle det här inlägget bli oändligt lååååååååååångt så jag hoppar den biten. Men jag kan säga så mycket i alla fall att sedan jag plockade fram min inre Rockstjärna och började praktisera Positivt Tänkande på det korrekta sättet så har mitt liv blivit som en magisk saga.

528131_10151037140818215_1601434802_n

Ja, jag vet att det låter alldeles för bra och överdrivet men det är faktiskt sant. Jag låter översvallande av den enkla anledningen att det är precis så jag känner. Så, ge mig nu riktigt bra argument för att visa på de negativa effekterna av Positivt Tänkande. Och medans du funderar ut något bra argument (som du troligtvis inte kommer hitta) så kan du ta emot den här fina gåvan från mig. 40 tips för att bli oemotståndligt attraktiv. Fyll bara i formuläret nedan så är de dina. You Rock!!! Twittra det här!
We respect your email privacy

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *