Djävulen på föreläsning!


Idag ska jag föreläsa för en arbetsgrupp på 105 personer vilket ska bli riktigt roligt. Ämnet för dagen är arbetsglädje och att skapa Vi-känsla. De anlitade mig för de ville ha en lite annorlunda föreläsning och de ville absolut inte ha någon kostymnisse med PowerPoint. Så de blev glada när de blev tipsade om mig som inspirerande föreläsare och jag kommer istället för kostym och Powerpoint ha röda skor och så tar jag med mig djävulen. Djävulen är en minihögtalare som jag kopplar till mobilen så jag kan göra entré till musik. Intromusiken blir I´m sexy and I know av Lmfao som ni kan lyssna till här: https://www.youtube.com/watch?v=wyx6JDQCslE Det kommer Rocka!!!

Djävul.

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *